mai 28, 2011

Al treilea ochi...Viitorul proprietarilor Terrei,oamenii.


În Geneza se spune ca Adam si Eva traiau în gradina Edenului, unde printre toate soiurile de arbori cresteau Arborele Vietii si Arborele Cunoasterii Binelui si Raului.
Dumnezeu le-a interzis sa manânce din fructele Arborelui Cunoasterii Binelui si Raului. Dar ,iata ca, sarpele a reusit s-o convinga pe Eva, care l-a convins pe Adam sa manânce din fructul interzis... Si cunoasteti continuarea.
Ei bine, acest Arbore al Cunoasterii Binelui si Raului nu e altul decât sistemul cheakrelor în lungul coloanei vertebrale, iar sarpele ,care era înfasurat în jurul lui însusi 
la baza arborelui,este forta Kundalini.

Sarpele i-a vorbit Evei, spunându-i: "Daca vei mânca din fructele acestui arbore (adica daca trezesti chakrele) vei deveni ca si Dumnezeu, vei avea omniscienta, clarviziune, puterea întreaga."
Evident, Eva a fost tentata si Adam la fel.
Ei da, dar era prematur, ei nefiind pregatiti sa suporte puterea acestor forte puse în actiune.Ar fi trebuit  sa manânce fructele Arborelui Vietii,adica sa continue absoarbirea energie plexului solar, legatura cu cosmosul întreg.Pentru ca, gratie acestei energii, nu ar fi cunoscut nici oboseala, nici suferinta, nici moartea.
Da, Arborele Vietii e plexul solar, în timp ce  Arborele Cunoasterii Binelui si Raului este coloana vertebrala!
Prea grabiti sa-i manânce fructele,Adam si Eva ar fi trebuit sa astepte pâna când Dumnezeu le-ar fi spus sa o faca, sa vina momentul.
Acum, acelasi lucru se petrece cu oamenii.
Cei care stiu sa se hraneasca cu plexul solar, care e legat de soare, ajung din nou sa manânce fructele Arborelui Vietii: ei absorb hrana, elixirul vietii vesnice
in timp ce aceia care vor sa se infrupte prematur din fructele celuilalt arbore ,înainte de a se fi întarit suficient, se expun celor mai mari pericole.
Ei încearca sa trezeasca forta Kundalini, ei vorbesc cu sarpele, iar acesta îi împinge spre moarte. Da, moartea spirituala!
Trezirea chakrelor actionata de forta Kundalini trebuie sa se faca cu multa precautie

exp1

    Exista un obicei milenar de a arde esente sau alte substante parfumate în temple si biserici. Fumul, care se ridica în spirale, e un simbol al urcarii fortei Kundalini prin chakre.



Cadelnita cu jaraticul reprezinta chakra Mulhadhara, iar fumul reprezinta sarpele de foc, Kundalini
Acest simbol al cadelnitei arata ca trebuie sa aruncam anumite materii în camin, si sa alimentam, pentru ca forta sa se poata ridica.
Mentinând traditia de a arde esente în biserici, crestinismul a conservat ritualuri care i-au fost transmise dintr-un trecut îndepartat, chiar daca sensul lor s-a pierdut.
Aruncand o privire asupra altor traditii spirituale, vom gasi aceasta stiinta Kundalini sub o alta forma.
În traditia greaca, de exemplu, ea apare sub forma caduceului lui Hermes cu cei doi serpi împletiti în jurul baghetei centrale.
Cei doi serpi sunt Ida si Pingala, cei doi curenti care înconjoara canalul Sushuma si pe care yoghinii îi activeaza prin respiratie pentru a trezi forta Kundalini.
În traditia Kabbalistica, regasim aceeasi stiinta în Arborele Sefirotic cu cei doi stâlpi ai rigorii (pozitiv) si clementei (negativ) situati de o parte si de alta unui stâlp central, sau al echilibrului.
Doi curenti coborând din sefirotul Kether trec prin Hokmak si Binah, se încruciseaza în Daath, trec prin Netzach si Hod si se încruciseaza în fine în Iesod care, simbolic, reprezinta organele genitale.
Adam si Eva au fost prea grabiti sa-i manânce fructele, ar fi trebuit sa astepte pâna când Dumnezeu le-ar fi spus sa o faca, sa vina momentul.

Mai multe informatii aici:http://www.onlinesport.ro/forum/showthread.php?t=524601&page=260 Încărcat de luptatorulpasnic în data de 04.11.2010 





Agenda Ascunsa(EsotericAgenda) 
2:08:18 - Acum 2 ani

"Exista o Planificare Ascunsa in spatele fiecarei fatete a vietii terestre despre care credeam odinioara ca este independenta. Exista grupari ale "Elitei" planetare ce guverneaza aproape fiecare organizatie politica, economica, sociala, corporatista etc., ba chiar si ONG-uri sau unele organizatii ce "se opun" sistemului. Acest film prezinta rezultatele muncii asidue si a cercetarilor unor specialisti din aceste domenii, in speranta ca expunerea acestor descoperiri va ajuta la redarea viitorului planetei proprietarilor de drept: oamenii." 


comentariu preluat de aici http://www.depindedenoi.ro/multimedia/36-filme/65-esoteric-agenda
pentru mai multe detalii vizitati blogul IESIREA DIN MATRIX www.fymaaa.blogspot.com 





Kymatica 
1:23:45 - Acum 2 ani


Continuare a temelor din filmul precedent (Esoteric Agenda), acest film se concentrează asupra omului şi a conştiinţei universale,subliniind boala psihicului pe care omenirea a indus-o, nebuna,  cauza principală a durerii şi suferintei. Acest film discuta in aprofunzime aspecte metafizice şi conectează mituri vechi ascunse, precum si istorie, cu metode moderne ale societatii şi politicii actuale. Explică shamanismul, dualitatea,  realitatea din spatele ADN-ului şi a convingerilor moderne false. În general, Kymatica este un film excelent, care încearcă să arate conceptiile fundamentale gresite cu care omenirea se confruntă in ziua de azi, care au dus la un dezechilibru între planeta, natura şi specii. 







Myspace Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com