martie 05, 2012

Pur si simplu crud...Ia-ti viata inapoi!

 Dand inapoi diabetul, in 30 de zile (2009)    



In acest documentar este vorba de 6 indivizi, bolnavi de diabet (doi cu diabet de tip I, si 4 cu diabet de tip II), dependenti de insulina si medicamente, care merg la o clinica de intinerire din Arizona, numita “Tree Of Life Rejuvenation center“ (Copacul vietii) si acolo, timp de 30 de zile, manaca numai cruditati, fac miscare, stau intr-un mediu ambiant placut si se relaxeaza.
simply_raw


Rezulatele sunt spectaculoase: 4 dintre ei renunta complet la medicamente si insulina (inclusiv unul cu diabet tip I – despre care se spune ca este insulino dependent toata viata lui si binenteles netratabil, ca asa se spune in medicina conventionala “Diabetul nu se poate vindeca”. Unul dintre ei renunta dupa 2 saptamani, dar oricum si in cazul lui, efectele erau vizibile (renuntase complet la medicamente si insulina si avea valori normale de sanatate). Cel de-al 6 lea, cel mai rebel si conditionat dintre toti, care avea diabet de tip 1 din copilarie, nu a respectat conditiile de vindecare 100% , a ajuns la 5 unitati de insulina in loc de 70 cate lua de obicei si si-a schimbat un pic atitudinea fata de viata si tratament in sine..

Ne sunt prezentate incercarile psihologice prin care trec eroii nostrii si lupta cu ideile preconcepute, cu multiplele conditionari pe care societatea, medicina conventionala, mass media, anturajul, parintii, rudele samd ni l-au oferit de cand am venit pe lume.

Este evident si rolul pe care il poate avea si credinta intr-un anumit tratament (adeseori aceasta credinta fiind suficienta pentru a vindeca), entuziasmul, optimismul, gandirea pozitiva, perseverenta, rabdarea.



  
 
 Intelegerea substratului psihoemotional ai diabetului are ca punct de plecare semnificatia, pentru organism, a zaharului, a zaharurilor, adica a glucidelor (propriu-zis, a glucozei), de fapt a gustului dulce. Este gustul hranirii, al iubirii hranitoare, deci al iubirii materne, ocrotitoare, este gustul satisfactiei, al deliciilor, al placerii, al vietii dulci, confortabile, care ne ofera bucuria micilor noastre tabieturi, savoarea traiului tihnit, la adapost de zdruncinaturi.



Manifestarea cea mai directa in plan fizic a acestei dorinte de protectie, de tihna, de savurare a micilor placeri de zi cu zi este tesutul adipos (de altfel, pentru sinteza grasimilor depozitate la acest nivel aportul de glucide este decisiv biochimic vorbind, mai important chiar decat acela de lipide). Este imaginea persoanei dolofane care se refugiaza in mancare (mai ales dulciuri, fainoase si alte alimente delicioase) atunci cand este supusa stresului, cand se confrunta cu dificultati (asa-zisa bulimie de stres). Glucoza nu poate intra insa in celule (cu exceptia creierului si hematiilor) in absenta insulinei (unul dintre hormonii secretati de pancreas), ci trece pe langa ele, incapabila sa le mai ofere acea hranire si satisfactie pe care si-o doresc. Absenta insulinei (in cazul diabetului zaharat de tip I) sau absenta efectului ei asupra celulelor (in cazul celui de tip II) reprezinta reflectarea in plan fizic a privarii fiintei de hranire, confort si satisfactie nu numai la nivel grosier, cat mai ales (si originar) la nivel subtil, psihoemotional. In acest moment, trebuie sa distingem intre cele doua tipuri de diabet zaharat.




Cel de tip I (zis si juvenil) este rezultatul absentei insulinei din cauza distrugerii celulelor beta pancreatice printr-un proces inflamator (viral, autoimun sau ambele, similar distrugerii celulelor hepatice in hepatitele virale)asadar, este rezultatul unei agresiuni fierbinti, adica al unui exces de foc.




In cazul diabetului de tip II, insulina exista, cel mai adesea, chiar in cantitate mai mare decat normal, dar ea nu mai poate actiona asupra celulelor, ca si cum mecanismele de actiune nu ar mai functiona, ar fi inerte sau nu ar mai simti (nu le-ar mai pasa de) prezenta hormonului. Subtil, el este consecinta unei existente rutiniere, limitate la anumite tipare comportamentale si punctate de obisnuinte si tabieturi. Acestea confera un soi de confort, de stabilitate, de bunastare, sursa de satisfactii si placeri marunte, cotidiene, mereu aceleasi, din care persoana respectiva nu ar iesi nici in ruptul capului. Simultan, se izoleaza de evenimentele cu potential transformator, aceasta izolare se poate referi atat la refuzul de a le trai, de a participa la ele, cat mai ales, in cazul ca ele se produc, la refuzul de a le percepe si de a le accepta semnificatia.




Certurile, rupturile, neimplinirile, insatisfactiile, pierderile in cadrul unor relatii, in viata familiala, sociala sau profesionala de cele mai multe ori neplacute, impun, de regula, iesirea din confort, din obisnuintele placute cotidiene si asumarea unor transformari radicale, adoptarea unor noi atitudini, in general, mai active, mai energice, mai ofensive. Atitudinea vicioasa in confruntarea cu astfel de situatii este de a le respinge semnificatia (ii blamam pe ceilalti, desi noi suntem responsabili pentru tot ceea ce ni se petrece) si de a ne mentine in aceleasi tipare comportamentale, dar mai ales de a ne alina necazul prin complacerea in micile noastre satisfactii (in general sedentare): mancam o prajitura sau ceva bun, ne asezam in fata televizorului, ne apucam sa citim ziarul etc., ca pentru a uita, a ne sterge din memorie ceea ce s-a petrecut. Ramanem neatinsi, nu raspundem, evenimentul trece pe langa noi fara sa ne influenteze, fara sa ne patrunda (ca semnificatie) si fara sa declanseze in noi nici o reactie (transformatoare). Aceasta insensibilitate fata de evenimentele (aparent) exterioare si, in schimb, cautarea permanenta a satisfactiilor marunte se rasfrang atat la nivel subtil, creand premisele aparitiei insensibilitatii la insulina, cat si la nivel grosier, deoarece alimentatia excesiva (folosita drept surogat pentru starea de fericire si implinire) este cauza directa a obezitatii, la randul ei premisa a aparitiei diabetului de tip II.




Evenimentele neplacute ne sunt date pentru semnificatia lor transformatoare. Ele ne ajuta sa sesizam care aspecte ale fiintei noastre ne coboara si, de aceea, trebuie metamorfozate. Daca insa, in loc sa le accepte semnificatia si sa actioneze in consecinta, unii prefera sa se mentina in aceleasi atitudini si isi estompeaza suferinta, cufundandu-se in tabieturi (mai ales culinare si sedentare), atunci singura solutie este aceea de a fi privati de posibilitatea de a se mai bucura de aceste marunte bucurii. Aparitia diabetului zaharat (de tip II, cel putin), poate fi insa prevenita daca cel predispus la a dezvolta boala isi asuma viata drept o experienta transformatoare si, in loc sa se refugieze in comoditatea rutinei si a tabieturilor isi da drumul, lucid si curajos, in fluxul evenimentelor.




Articolul este extras din cartea Fundamentele medicinei naturale. Principii generale scrisa de Dr. Dorin Dragos si aparuta la Editura Deceneu.


sursa: www.edituradeceneu.ro



Cercetatorii in domeniul medical fac public remediul secret impotriva diabetului

Vrei sa fii urmatoarea persoana care trece de la dependenta de insulina la o viata aproape normala,efectele diabetului fiind diminuate in mai putin de 7 saptamani!?

Descopera ce ti-ar fi zis cel mai longeviv diabetic din lume daca ai fi avut sansa sa-l intalnesti...

Si de ce noi oamenii dulci suferim de diabet, cand s-au gasitsolutii naturale care stimuleaza producerea insulinei
de catre organism
 inca de acum 26 de ani...

Recomandat de doctorii specialisti!
Demonstrat prin studii stintiifice!
  • Elimina diabetul din corpul tau cu aceste metode naturiste, 100% sigure, rapide si care inlocuiesc complet insulina in aprox. 42 de zile
  • Descopera cele mai intunecate secrete ale diabetului si ce legatura are acesta cu cancerul!
  • Regleaza-ti nivelului zaharului din sange inca din primele 6 zile
  • Mananca delicios in fiecare zi tinand regimul alimentar de la pagina 53 din ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi
  • Scapa definitiv de efectele urate ale diabetlui care omoara sau lasa infirmi pe viata pestepatru milioane de oameni in fiecare an
Pregateste-te pentru o viata fara restrictii culinare, fara medicamente si fara seringi, fiindca din urmatoarele randuri descoperi cum sa stergi diabetul din viata ta.
Imagineaza-ti - ca nu mai esti nevoit sa-ti verifici glicemia... nu te mai intepi sa-ti faci insulina si nu-ti mai faci griji atunci cand mananci un cartof prajit sau o bucatica de carne ca acest lucru te-ar putea aduce mai aproape de orbire, afectiuni ale rinichilor sau alte nenorociri.
Sa traiesti fara diabet poate parea ca un vis imposibil. Dar este un adevar ca oameni ca noi sacapa de insulina multumita metodelor pe care urmeaza sa le descoperi din acest articol (o doamna de 56 de ani din Tulcea a redus cu 80% insulina in doar 46 zile - miracol sau...)
Acum si tu poti scapa de frustrarea care ti-o provoaca diabetul cu ajutorul unor descoperiri de acum 26 de ani!
De ce crezi ca doctorii ignora tratamentele naturiste de succes impotriva diabetului? Tratamente care...
  • AJUTA PACIENTII SA renunte definitiv la medicamentatie si sa tina boala in frau
  • REDUC DOZA DE INSULINA necesara diabeticilor de gradul 1 cu pana la 80% sau mai mult
  • Ajuta diabeticii de gradul 2 sa SCAPE DE EFECTELE ACESTEI BOLI - DEFINITIV
Adevaratul motiv pentru care tratamentele cu rata maxima de succes sunt ignorate sunt banii.
Daca citesti in continuare, iti voi dezvalui de ce marile Companii Farmaceutice vor ca tu sa platesti bani multi pentru medicamente si injectii - in loc sa iti ofere o solutie mult mai eficienta, simpla, rapida si al naibi de ieftina care te SCAPA de efectele MAJORE ale diabetului asupra organismului tau inca din primele 6 saptamani.

Cele mai eficiente remedii impotriva diabetului - nu necesita medicamente!

Studii stiintifice confirma faptul ca aceste solutii ne-medicamentoase functioneaza mult mai bine decat actualele tratamente bazate pe medicamente si insulina. Mai jos sunt doar doua surse care confirma acest lucru…

Descoperiri Socante
Cercetatorii de la Scoala de Medicina UCLA (Statele Unite ale Americii) au descoperit ca diabeticii de tipul 2 pot sa scape de efectele princiale ale diabetului in doar 3 (trei) saptamanifolosind o abordare simpla, ieftina, sigura si nemedicamentuasa despre care poti citi din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi 
* * * * *

Un alt studiu clinic arata cum o abordare asemanatoare este valabila si pentru reducerea glucozei, fiind de doua ori mai eficienta ca orice tratament medicamentos.

Adevar sau provocare? Diabetul de tipul 2 poate fi invins!

O clinica din Toronta (Canada) dovedeste in fiecare zi pe zeci de pacienti ca diabetul de tipul 2 poate fi invins...
Doctorii din aceasta clinica s-au decis sa dezvaluie pas cu pas fiecare solutie pe care ei o ofera de cativa ani miilor de diabetici care parasesc clinica lor vindecati! Astfel a luat nastere cartea"Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi ", care prin metodele dezvaluite i-a ajutat sa scape de efectele diabetului de tipul 2 pe multi pacienti care au urmat indeaproape instructiunile din carte, iar pe diabeticii de tipul 1 i-a ajutat sa reduca nivelul de insulina administrata!

"Ai Fost Indus in Eroare Privind Diabetul"
Dr. S. Mihaita: In timp ce medicina moderna esueaza mizerabil in a opri raspandirea diabetului, aceste metode descoperita inca de acum 26 de ani obtin rate de succes de 100% in a-i ajuta pe pacientii sa scape de o buna parte din medicamentatie si reduci cu pana la 86% insulina - si astfel sa duca o viata sanatoasa si normala.

Cartea revolutionara Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi este singura din Romania care ajuta diabetici de tipul 2 sa invinga diabetul, in timp ce pe cei cu diabet de tipul 1 le arata cum sa reduca drastic doza de insulina pe care si-o injecteaza.

In ambele cazuri, cartea doreste sa-si fereasca cititorii pentru totdeauna de eventuale complicatii care ar aparea in mod normal la un diabetic, cum ar fi: atacul de cord (responsabil pentru 75% dintre decesele diabeticilor)

Iti recomand din inima sa urmezi tehnicile din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi . Citeste in continuare pentru a afla mai multe...

Asculta ce spun autorii despre carte...
"Nu am avut nici macar un pacient bolnav de diabet de gradul 2 care sa nu scape de medicamentatia necesara tinerii sub control a diabetului dupa ce a urmat pasii din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi - revenind astfel la o viata confortabila, sanatoasa si fara medicamente!"

Chiar crezi ca diabetul este
de neclintit din corpul tau?

Este impresionant cum au reusit mii de oameni sa cucereasca lupta impotriva diabetului si acum o poti face si tu...
  • FARA sa-ti intepi degetele ca sa controlezi glicemia
  • FARA sa iei medicamente care sa tina in frau tensiunea... colesterolul... depresia... si toate complicatiile diabetice. De fapt renunti la toate aceste medicamente pentru totdeauna!
  • FARA sa tii diete de slabire
  • FARA regimuri alimentare drastice, bazate doar pe legume fara gust, care te infometeaza sau te fac sa poftesti la alte mancaruri
  • FARA sa faci exercitii fizice epuizante la sala, sau sa alergi toata ziua precum un hamster
  • FARA sa stai ingrijorat ca nu mai prinzi urmatoarea zi din cauza ca tensiunea a scazut prea mult pe durata noptii
  • FARA sa te intrebi obsesiv oare cand diabetul imi va provoca un atac de cord... ma va orbi... imi va nenoroci rinichii... sau ma va trimite in sala de operatie pentru amputare..
Din fericire acum este posibil sa traiesti sanatos fara restrictiile de mai sus, dar...

De ce doctorul tau a omis sa iti spuna
adevarul despre diabet?

Zeci de studii clinice dovedesc ca dietele si micile modificari ale stilului tau de viata sunt mult mai sigure, ieftine si eficiente in vederea combaterii diabetului, decat insulina si medicamentele.
Din pacate majoritatea dintre noi nu au auzit niciodata de aceste solutii de curatare a corpului de diabet. De ce aceste remedii sigure si foarte ieftin de pus in aplicare, nu au fost niciodata prezentate ca o alternativa la tratamentele medicamentoase?
De ce diabetul inca se raspandeste ca un incendiu? (La fiecare 10 secunde un om este diagnosticat cu diabet!)

De ce doctorii continua sa se bazeze pe solutiile medicamentoase - chiar daca in cazurile mai usoare de diabet medicamentele sunt o solutie mizerabila care ar putea duce la complicatii?

Trei motive nenorocite pentru care adevaratele solutii
impotriva diabetului sunt ascunse!

Motivul #1. Exista o tona de medicamente care stau pe saci de bani. Gandeste-te cati bani ai dat la doctor pana acum, probabil se strange o suma frumusica... acum gandeste-te cati bani ai dat pe medicamente...

Majoritatea doctorilor isi i-au comisioane din toate retetele pe care le scriu, inclusiv retetele compensate! Si cu asta am zis tot! De ce ti-ar mai recomanda remediu naturist? Lui ce-i iese?

Motivul #2. Doctorul de familie nu are timp sa te indrume. Educarea pacientilor cu privire la o dieta si un stil de viata sanatos necesita timp - iar doctorii cu adevarat buni, nu prea mai au timp in ziua de azi. (In medie, isi petrec aprox. 8-12 minute cu fiecare pacient.)

In plus revenim la motivul #1... vulpile din industria farmaceutica nu recomenseaza doctorii pentru educatia care o ofera pacientilor, ci pentru cantitatea de medicamente vanduta. Asadar, doctorii nu au nici timpul necesar si nici nu sunt stimulati financiar pentru a-si educa pacientii, chiar daca educatia ar fi cel mai bun remediu impotriva multor boli.

Motivul #3. Majoritatea diabeticilor cred ca solutiile nemedicamentoase sunt greu de pus in practica sau ineficiente. Marii colosi farmaceutici vor ca noi sa credem asta! Nu vor sa fie pusi in situatia de a pierde profituri de miliarde de dolari, lucru ce se intampla de fiecare data cand ies la iveala metode alternative de tratare a anumitor boli.

Batalia cu vulpile din industria farmaceutica...
Castigata de noi

Vreau sa ai in cap imaginea unor oameni fericiti, care au avut ocazia sa aplice metodele din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi
Aici gasesti oameni care in sfarsit
au reusit sa invinga diabetul!
"Sunt diabetic dependent de insulina de mai bine de 20 de ani, am tinut tot felul de diete restrictive si am luat cate 4 pastile diferite pe zi, dar in ultimii ani am avut tot mai multe boli ale caror complicatii au fost cauzate de diabet...

Acum cateva luni am comandat cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi, iar starea mea de sanatate s-a imbunatatit vizibi, ma simt mult mai bine si am redus doza de insulina (bineinteles in urma unui consult la doctorul meu). Bolile care au predominat in ultimii ani au regresat si mai mult, acum mananc mancaruri delicioase multumita retetelor culinare si a listelor de alimente prezentate in carte...

Este o carte exceptionala, iar pentru mine informatiile cuprinse intre paginile 70-120 au facut minuni! Va recomand cu increderea cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi"
-- Contabil. Predescu Bogdana, Constanta

"Dupa ce n-am mai consumat alimentele enumerate lapagina 58 din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoisi am aplicat timp de 20 de zile tehnicile de la pagina 48m-am simtit alt om! Starea continua de oboseala, problemele legate de ochi si circulatia proasta a sangelui au fost ca imbunatatite simtitor, si asta fara sa fiu nevoit sa iau vreun medicament.

Doctorul de familie mi-a spus ca vrea sa afle ce am facut, asa ca i-am recomandat sa citeasca ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi"
-- Conf. Bobocea Marian - Timisoara
"Tehnicile de stopare a evolutiei diabetului de la paginile 42 - 62 cred ca au functionat cu succes pentru mine... Zic asta fiindca pe langa faptul ca analizele mi-au iesit bine si ma simt mult mai odihnit, am reusit si sa slabesc! Ma simt mai usoara si mai energica!"
-- Prof. Lavinia Zoltan, Sibiu


Ti se pare ca oamenii de mai sus au depus o munca istovitoare pe care tu nu o poti face? Par oamenii de mai sus sportivi de performanta capabili de eforturi fizice pe care tu nu le poti face? Arata scovarsiti, neingrijiti sau infometati?
Secretul nespus,
Poti sa ai nivel glucozei perfect si sa mori!
Iata ce a dovedit un studiu uimitor din 2008.

Un grup format din diabetici de tipul 2 li s-a spus sa isi mentina fortat nivelul de hemoglobina A1C la 5.8%, sau chiar mai jos.

Dupa 4 ani, acestia au suferit de mult mai multe atacuri de cord si au inregistrat o rata a decesului mult mai mare, in comparatie cu pacientii al caror nivel era mentinut intre 7.1-8.0%.

Multi dintre ei isi administrau de 4-5 ori insulina zilnic. Majoritatea isi verificau nivelul zaharului din sange prin intepatura in deget de 7-8 ori pe zi. De asemenea, luau medicamente pentru micsorarea nivelului zaharului din sange, a tensiunii si a colesterolului. Pe scurt, urmau cu foarte mare strictete indicatiile medicului.

Rezultatele au fost atat de descurajante, incat studiul a fost anulat repede, pentru a proteja pacientii care au ramas. Intreaga comunitate medicala a fost uimita. Nimeni nu pusese pana in acel moment la indoiala cat de sigura este micsorarea fortata a nivelului de glucoza, in acest mod. Mereu s-a "presupus" a fi metoda corecta.

Adevarata metoda de a regresa diabetul de tip 2, este de a vindeca rezistenta la insulina a celulelor, si nu doar de a micsora nivelul zaharului din sange cu ajutorul medicamentelor.

In cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi vei descoperi exact cum sa faci acest lucru

Click aici pentru a intra in posesia cartii Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi
Multumita ghidului Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi au eliminate problemele legate de poftele culinare... obiceiurile care inrautateau diabetul au fost inlocuite cu obiceiuri ce ii ajuta sa isi imbunatateasca sanatatea, viata sexuala, stilul de viata, si nu in ultimul rand sa renunte la diabet.

Ei au resit - iar acum si tu poti reusi! De fapt, ti-o garantez personal.

Este ca o Harta care iti arata
exact pe unde sa o iei!

Ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi contine un plan de zi cu zi atat de usor de urmat!
In fiecare zi, fie adaugi un alt element programului tau normal, care va face ca boala sa regreseze, fie vei elimina un element care pana acum iti agrava situatia.
Mai mult decat atat, aceste elemente sunt distribuite pe tot parcursul ghidului, astfel incat sa iti vina usor sa le pui in practica! Cele mai importante dintre ele vor avea si cel mai mare impact, astfel vei simti si vei vedea rezultatele chiar din primele zile!
La terminarea programului, vei putea sa te bucuri de un stil de viata nou, fara ca diabetul sa mai prezinte pentru tine o problema!

Prea usor ca sa fie adevarat?

Abordarea de tipul "pasi mici, zi de zi", este singura modalitate ca sa reduci dractic efectele diabetului asupra organismului tau, alta cale nu este cu aceasta boala nenorocita.

Fiecare zi iti va aduce o noua mini-lectie, din care descoperi nu doar ce sa faci, iti va explica si de ce sa faci acel lucru.

Succesul fenomenal al autorilor cartii in tratarea diabetului consta, printre altele, in abordarea unica asupra acestei boli, studiind efectele bolii s-a conceput planul care a fost integrat cu multa ingeniozitate in cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi
Este singura carte din Romania, care sterge diabetul din corpul tau pornind de la efectele acestuia!

Cu ceea ce DESCOPERI din aceasta carte
detii CONTROLUL!

Aspectul practic al cartii Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi este mai important decat crezi deoarece te va ajuta sa fii chiar TU stapan pe situatie! TU vei detine controlul! TU vei lua acele decizii care te vor aduce cu un pas mai aproape de vindecare.

Da-mi voie sa-ti demonstrez cum functioneaza cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi:

  • adauga meselor tale putin dintr-un ingredient uimitor care reduce nivelul glucozei din sange si pe care cu siguranta il ai in bucataria ta! El actioneaza la fel ca insulina! Detalii la pagina 83 din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi
  • descoperi cele 10 bauturi racoritoare care te vindeca de diabet! Poti bea cat de mult vrei, deoarece ele nu iti vor creste nivelul glucozei din sange (mai multe decat atat, unele chiar il micsoreaza, in mod natural)!
  • descoperi cele mai rele 10 alimente bogate in carbohidrati care cauzeaza si mentin diabetul - si cu ce sa le inlocuiesti pentru a-ti satisface pofta de ceva dulce
  • faci cunostinta cu zeci de retete incepand cu micul dejun, pranz, cina pana la deserturi si gustari. Pentru un nivel normal al glucozei din sange orice masa trebuie sa includa trei grupe alimentare. Afla care sunt acestea de pe CD-ul Special anexat cartii!
  • descoperi cum micile gustari frecvente te ajuta sa ti la colt diabetul si transforma pierderea kilogramelor in plus intr-o misiune fara efort, plus ca afli care sunt legumele considerate remedii impotriva diabetului, aprobate in cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi (vezi paginile 70-121)
  • mananca o friptura! Contrar parerii expertilor, carnea rosie te ajuta sa faci ca diabetul sa regreseze! Asigura-te numai ca animalul (carnea de vaca) a fost crescut corespunzator (200 gr de friptura de carne de vacuta hranita cu iarba are cu 100 de calorii mai putin decat aceeasi cantitate de friptura din carne de vacuta hranita cu cereale)
  • Descopera cum sa iti controlezi glicemia, aceste 4 sfaturi esentiale au salvat vieti de-alungul anilor
  • Descopera secretul din dulciuri... de maine o sa poti manca dulciuri si o multime de alte preparate care iti satisfac pofta de dulce (detalii pe CD-ul anexat cartii Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi)
  • descopera indulcitorii daunatori care produc complicatii in viata unui diabetic, o data ce ii cunosti vei simti cum ti se ia o povara de pe suflet, fiindca acum si tu poti sa mananci orice aliment care nu contine acesti 3 indulcitori
  • Afla adevarul despre cum a trait cel mai longeviv diabetic din lume. Daca ai diabet nu inseamna ca nu poti duce o viata lunga si fericita si fara stresul continuu ce bagi in gura
  • Lista de cumparaturi, afla ce sa mananci si ce este otravitor... Lista contine o multime de alimente pornind de la legume si condimentele care sa le ai in bucatarie si pana la carne, fructe si dulciuri!
  • Poti scapa chiar acum de nivelul mare al glicemiei de dupa masa, metodele din ghidulInvinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi te ajuta sa iti controlezi usor nivelul glicemiei
  • Descopera cele mai grave 10 greseli care in timp pot deveni fatale (si nu au nici o legatura cu insulina sau colesterolul)
  • Efectele nenorocite ale diabetului asupra vederii vor fi stopate o data pentru totdeauna tinand regimul alimentar de la pagina 53 din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi. Mai mult acest regim rezolva in maxim 21 de zile si problemele legate de impotenta
  • Descopera metoda prin care germanii stimuleaza producerea insulinei pe cale naturala de catre corpul nostru (vezi pagina 47 din ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi)
  • Dulciurile - si cum pot sa ajute diabeticii pentru a avea o alimentatie echilibrata, sanatoasa si delicioasa (vezi CD-ul anexat cartii Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi)
  • In ce conditii se produce un atac de cord la un diabetic, si ce trebuie sa ai in vedere ca sa nu treci NICIODATA printr-o astfel de experienta, adeseori fatala
  • Descopera proprietatiile uimitoare ale uleiului de masline si scapa pentru totdeauna de toxina ce produce orbirea la diabetici (nici un medicament nu poate face asta)
  • Descopera ceaiurile romanesti cu puteri miraculoase pe care le cauta diabetici din toate colturile lumii (detalii la paginile 122-128 din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi)
  • "Stimuleaza" insulina naturala din corpul tau, cu acest retete culinare speciale (detalii in cartea Retete Gustoase pentru Diabetici pe care o primesti gratuit alaturi de ghidulInvinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi doar daca comanzi astazi 5 Martie 2012)
  • Slabesti pana la 3 kg la fiecare 10 zile - informatii pas cu pas pentru diabeticii grasutiin cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi
  • Cum poti reduce si tu injectiile cu insulina... pentru totdeauna!
  • Tensiune prea mare sau prea scazuta? Controleaza-ti tensiunea fara sa stai sa o urmaresti. Parcurgi doar acesti 3 pasi simplii
  • (lista continua in cartea "Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi")

Oare vor functiona aceste informatii si pentru mine?

Poti fi absolut convins ca sfaturile prezentate in cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi vor functiona si in cazul tau, din doua motive simple:

Motivul #1. Totul se bazeaza pe studii stiintifice, si a fost testat de alti oameni inaintea ta.

Motivul #2. Totul s-a dovedit pe pacientii bolnavi de diabet. Poti conta 100% pe aceste strategii care fac diabetul sa regreseze, deoarece in ultimii 26 de ani ele au ajutat mii de diabetici sa invinga boala!

Zi de zi vei face exact ceea ce au facut toate celalte persoane pentru ca diabetul de tipul 2 sa regreseze. In tot acest timp, daca suferi de diabetul de tip 1, vei fi absolut uimit sa observi cum iti vei micsora considerabil dozele de insulina si treptat vei renunta la medicamente!

Invinge Diabetul si traieste fara medicamente
si fara restrictii alimentare…

Sucurile dietetice? Vei descoperi cum de fapt ele agraveaza diabetul, in special pe cel de tipul 2!

Painea? Te gandesti cumva sa renunti la ea in totalitate? Nici gand! Sunt anumite tipuri de paine (prezentate in ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi) care de fapt imbunatateste sensibilitatea la insulina!

Untul? Potrivit studiilor clinice, este indicat persoanelor cu diabet! Descopera motivul pe CD-ul anexat la cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi!

Sa scapam de paste fainoase? Nu si daca stii un secret legat de felul cum sa le gatesti! Daca le gatesti intr-un anume fel doar jumatate din amidonul prezent in ele se va metaboliza in glucoza! Acuma chiar ca si pastele fainoase pot sa fie considerate bune, chiar daca ai diabet!

Dieta saraca in carbohidrati sau grasime? Noile cercetari arata ca acei diabetici care au parte de o dieta bogata in grasimi, au un nivel al glucozei mult mai bun decat persoanele care tin o dieta pe baza de produse sarace in grasimi.

Cafea? In timp ce unii experti sustin ca ea ar mari nivelul glucozei, exista studii pe scara larga care confirma efectul ei uimitor de protectiv. Si nu doar impotriva diabetului - si in cazul bolilor: de inimia si accidentelor cerebrale (ambele fiind complicatii grave regasite la persoanele care deja sufera de diabet). Vei gasi explicatia in carte

Fructe si sucuri de fructe? Multi experti - inclusiv doctori si nutritionisti - au retineri cand vine vorba de fructe si sucuri de fructe, parerile fiind impartite. Incepand cu pagina 73 din ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi afli raspunsul clar, pe baza cercetarilor stiintifice din ultimii ani.

Grasimea saturata este BUNA pentru mine?

Un studiu publicat in 2009 inJurnalul Asociatiei Europene impotriva Diabetului, arata ca grasimea saturata lupta de fapt impotriva luarii in greutate!

In timp ce oamenii de stiinta Danezi, studiau legaturile dintre diverse alimente si efectele lor asupra luarii in greutate (o alerta de grad zero pentru rezistenta la insulina si diabet), au ajuns la concluzia ca femeile care mancau mai mult unt si produse lactate cu un continut mare de grasime, luau mai putin in greutate in jurul taliei decat cele ale caror diete erau mai sarace in grasimi saturate!

Detalii despre acest adevar in cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi.
Oua? In ultimii 20 de ani parerile au fost din nou impartire. Insa, noile studii confirma faptul ca ouale te ajuta intr-adevar sa dai jos din kilograme, fara sa tii dieta. De fapt,persoanele care au servit oua la micul dejun, au pierdut din greutate cu 65% mai mult decat cele care nu au mancat oua.

Vei gasi rezultatele acestor studiu plus multe alte sfaturi practice in cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi


NU mai incerca sa slabesti!

Unul din cele mai mari mituri despre diabet este acela ca trebuie sa slabesti pentru a te insanatosi.
Insa, cum ai putea sa slabesti cand iei medicamente sau iti injectezi insulina, lucruri care nu fac altceva decat sa creeze mai multa grasime in corp? (Este adevarat! Mare parte din medicamentele pentru diabet au ca efect luarea in greutate).
Sfatul de a slabi este complet eronat si iti face mai mult rau decat bine!
De ce? Pentru ca ii face pe oameni sa se simta vinovati cand vine vorba de mancare; le scade respectul de sine si ii determina sa tina diete imposibil de dus pana la capat. Partea cea mai proasta este ca ele duc la foame.. sentimentul ca nu este voie.. incepi sa trisezi.. si in cele din urma esec si lipsa oricarei sperante.
Ce ai invatat intr-adevar din toate astea si care este logica?
In realitate, este adevarat exact contrariul: Pe masura ce vei face ca diabetul sa regreseze, vei fi socat sa vezi cum slabesti! Adica, faptul ca regresarea diabetului te va ajuta sa slabesti, si nu slabitul te va scapa de diabet!
Dorinta de a slabi (oricat ar fi ea de buna) nu ar trebui sa fie niciodata principalul tau tel.
Tu aplica metodele impotriva diabetului prezentate in ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi, si acele kilograme in plus vor fi eliminate in cel mai natural si usor mod. Nici macar nu va trebui sa depui efort
Vrei dovezi? Iata ce au de spus persoanele care au slabit natural doar aplicand sfaturile si principiile din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi:

Cosmina, 35 de ani, educatoare - dependenta de insulina de la varsta de 48 de ani. Sfaturile de la pagina 80 au ajutat-o sa dea jos 6 kg de grasime in mai putin de 30 de zile, toate acestea fara efort fizic, fara infometare, ci din contra mancand 6 mese pe zi, plus desert dimineata si seara!

* * * * *

Florentin, 58 de ani, avocat - a reusit sa slabeasca la de la 115 kg la 90 kg in mai putin de trei luni de zile, tinand regimul alimentar usor de la pagina 49 din ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi

* * * * *

Raluca, 28 de ani, diabetica - de mai bine de jumatate de an are un job ce nu i-a oferit timpul liber necesare exercitiilor fizice, cu toate astea a slabit constant aprox. 3 kg/luna in ultimile 4 luni


Dincolo de prejudecati...

Vindecarea diabetului este posibila in proportie de 95%, dar nu are deloc de-a face cu regimul alimentar sau exercitiile fizice.

Exista si alti factori din stilul in care traim care pot sa imbunatateasca sau sa agraveze PE NESIMTITE starea pacientului - Cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi cuprinde toti acesti factori care ne influenteaza zilnic, dar nu ii luam in considerare.

De exemplu....

Stresul. Ne mareste nivelul glucozei din sange, indiferent de cat de bun este regimul tau alimentar. Stresul face ca nivelul de cortizol eliberat sa fie foarte mare, acel hormon de ingrijorare, care ridica tensiunea si determina acea pofta necontrolata de a manca mereu. Descopera 6 sfaturi usoare de a reduce stresul si efectele lui.

Deficienta de vitamina D. Acesta este una dintre cele mai importante vitamine pentru persoanele cu diabet. Cu toate acestea, majoritatea au carente grave de aceasta vitamina. Descopera de ce o simpla plaja este una dintre cele mai simple metode de a te aduce cu un pas mai aproape de vindecare. Vezi in cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi.

Depresia. Citeste de ce persoanele cu diabet au cu 400% mai multa depresie clinica decat restul populatiei. Descopera alimentele si suplimentele alimentare care fac ca diabetul sa regreseze FARA nici un fel de antidepresive.

Insomnia. Lipsa somnului odihnitor mareste rezistenta la insulina... si duce la marirea depozitelor de grasime de pe abdomen. CarteaInvinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi recomanda 5 suplimente nutritive a caror eficienta a fost indelung dovedita, care te pot ajuta sa adormi fara a mai recurge la somniferele prescrise de medic.
Mancaruri care taie nevoia de insulina pentru diabetul de tip 1, cu pana la 38%!
Doctorul Jamer P. Andrew, unul dintre cei dintai cercetatori in beneficiile fibrei asupra sanatatii, a ajuns la concluzia ca persoanele care sufera de diabetul de tip 1, isi reduc nevoia de a produce insulina cu pana la 38%, doar mancand un anume tip de aliment, foarte delicios si comun, de altfel! (care este descris in Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi)

Pentru cei care sufera de diabetul de tip 2, doar o portie din aceasta mancare, in fiecare zi, a redus considerabil nevoia de a lua medicamente, si, in unele cazuri, a eliminat complet doza de insulina!

Vei invata despre acest aliment la pagina 88 din carteaInvinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi.

Toxinele de zi cu zi. Se afla peste tot in jurul noastru- pana si in produsele de curatat locuinta, in poluarea existenta in aer, etc. Efectul lor? Otravesc celulele responsabile cu producerea celulelor beta, ceea ce agraveaza diabetul de tip 2, grabind aparitia diabetului de tip 1. Citeste cele mai bune sfaturi pentru a-ti detoxifia organismul si pentru a scapa de aceste chimicale atat de daunatoare pentru corpul tau. Toate in ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi

Si asta nu este totul!

TESTEAZA singura carte din Romania scrisa de diabetici
pentru diabetici!

As putea continua la nesfarsit, deoarece sunt mii de sfaturi si secrete pentru a invinge diabetul, dar le-am inclus pe toate in cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi de care acum si tu te te poti bucura!

Insa, nu vreau sa abuzez de timpul tau... si daca ai citit pana aici, cu siguranta esti deja destul de curios despre abordarea unica asupra diabetului, si poate chiar dornic sa incerci planul din ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi si sa te bucuri de o viata noua!

De aceea...

Iti Garantam succesul si deplina satisfactie!

Iata promisiunea pe care ti-o fac:
Daca urmezi planul din cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi, poti sa reduci extrem de mult simptomele de diabet - pana la regresarea lor completa - totul in 46 zile... in caz contrar, iti primesti integral banii cheltuiti pe cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi, si poti pastra gratuit CD-ul Anexat cartii care contine o multime de sfaturi utile, de care vei avea nevoie
Nu imi este catusi de putin teama sa ofer aceasta garantie, deoarece cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi nu a dat gres decat cu persoanele care au cumparat cartea si au pus-o direct in biblioteca!
Ajuta-ti corpul sa intinereasca cu 15 ani!

Diabetul accelereaza procesul de imbatranire facandu-te sa pari cu 5 pana la 20 de ani mai batran.

Dar acum este posibil sa dai inapoi ceasul biologic si sa intineresti cu pana la 15 ani. Lucru dovedit stiintific!

Pe CD-ul Anexat cartii Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi descoperi tehnici simple care te ajuta sa-ti intineresti corpul cu pana la 15 ani.

Sa stergi diabetul din corpul tau este adevarat si simplu. Dar interesele majore din industria farmaceutica si parafarmaceutica nu vor ca tu sa cunosti adevarul, altfel ar pierde cateva miliarde de dolari anual. De aceea vreau sa iti ofer gratuit 4 brosuri care s-ar putea sa iti salveze viata...

4 brosuri GRATUITE care le primesti doar ASTAZI 5 martie 2012,
alaturi de cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi!
Descoperirile care le vei citi din aceste brosuri te vor soca... Daca vrei poti sa nu le citesti, dar ma simt obligat moral sa ti le trimit
  • Vei afla de ce diabetul se raspandeste atat de repede si de ce noi diabeticii, la nivel global cheltuim 400 de miliarde de dolari in fiecare an) - si nici macar asa nu reusim sa scapam de efectele diabetului.
  • Vei vedea cine se face responsabil pentru majoritatea tratamentelor naturiste eficiente in lupta cu diabetul de tipul 2, si de ce pana acum nu ai auzit de el.
  • Vei citi despre pericolele ascunse in tratamentele impotriva diabetului... cele 7 greseli fatale pe care doctorii le fac cu diabeticii... de ce medicamentele nu te pot proteja impotriva complicatiilor si unei morti premature... si multe altele!
Repet, nu esti nevoit sa citesti aceste materiale care te vor ingrozi! Ti le trimit fiindca si eu am fost diabetic si ma simt obligat moral sa o fac, de aceea ti le ofer gratuit alaturi de cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi!
Brosura electronica #1Minciuni Diabetice MortalePret librarie: 9.95 lei
Brosura electronica #2Pericolele Medicamentelor pentru DiabetPret librarie: 9.95 lei
Brosura electronica #3Greselile pe care Doctorii le fac cu DiabeticiiPret librarie: 9.95 lei
Brosura electronica #4Complicatii Provocate de DiabetPret librarie: 9.95 lei

VALOARE TOTALA 39.8 lei GRATUIT
Si asta nu e tot: Primesti GRATUIT inca 3 Carti in valoare de 109.9 lei,
daca comanzi astazi 5 martie 2012 cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi!
Inca n-am terminat!

Ti-am mai pregatit inca 3 CADOURI ca sa iti usuram decizia de a sterge cu buretele diabetul din viata ta, cat mai repede si usor posibil.

Comanda astazi - 5 martie - cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi si vei gratuit urmatoarele 3 carti electronice...

Cartea electronica #1: Retete Gustoase pentru Diabetici

O carte completa ce include informatii despre alimente si mancaruri indicate/interzise pentru diabetici, indexul glicemic, acizi si grasimi, retete culinare pentru micul dejun, gustari, salate, dulciuri, bauturi racoritoare, etc.


Cartea electronica #2: Diabetul, o boala ascunsa care pacaleste

Este o carte despre diabet, insulina, medicamente si politica. Cartea Diabetul, o boala ascunsa care pacaleste este cartea perfecta daca doresti sa cunosti si cele mai ascunse laturi si efecte ale diabetului. Descopera de la ce a pornit totul, si cum se poate sfarsi totul!


Cartea electronica #3: Invinge Colesterolul 

Este o ghid complet, care te ia de mana si iti spune ce sa faci si ce nu, ca sa aduci si sa menti colesterolul la nivel normal, indiferent de ce boala suferi. Este o carte pe care orice diabetic trebuie sa o rasfoiasca. Ghidul Invinge Colesterolulse vinde cu 45 lei, dar tu il primesti gratuit doar astazi, alaturi de cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi!

Comanda astazi - 5 Martie - cartea Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi siprimesti GRATUIT 4 brosuri in valoare de 39,8 lei, plus alte 3 carti in valoare de 109,9 lei!

Toate acestea la pretul de doar 57 lei
(oferta disponibila in limita a 1000 26 buc.)

Pretul ghidului este de doar 57 lei (TVA inclus). Daca vezi acest mesaj, inseamna ca
primesti gratuit si cele 4 brosuri plus 3 carti bonus. Cod bonusuri: 63-3301

Diabetul nu iarta! Nu-l ierta nici tu! Nu astepta sa fii putred pe dinauntru
cand copiii si familia te vor!
Si nu uita de garantia produsului: Comanda ghidul Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi, tine-l in maini, si rasfoieste-l incet - ai sa ramai impresionat de metodele de combatere a diabetului, de rapiditatea cu care acestea functioneaza si de beneficiile pe care corpul tau le primeste! Daca nu va fi asa, iti returnam banii si te lasam sa pastrezi cele 4 brosuri si cele 3 carti care ti le oferim gratuit astazi - 5 Martie.
O noua viata incepe pentru tine
la pretul unui tricou!
Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi este o carte completa, contine tot ce ai nevoie sa stii despre diabet, totul spus intr-un limbaj usor de inteles! Contine instructiuni de zi-cu-zi... metode impotriva diabetului... zeci de sugestii... liste de alimente si retete culinare... pagini care te inspira...

Impreuna cu celelalte 7 BONUSURI GRATUITE insumeaza peste 600 de pagini cu informatii adevarate despre diabet, medicamente, tratamente, efecte ale bolii, dezvaluiri socante, studii de caz si pacienti care au reusit sa reduca administrarea insulinei si sa diminueze foarte mult efectele diabetului de tipul 2.

Ce voi obtine din aceasta carte?

  • Vedere normala - Diabetul este principala cauza de orbire in randul adultilor!
  • O tensiune normala - aproximativ 75% dintre adultii diabetici au tensiunea ridicata
  • Potenta sexuala - impotenta este o problema des intalnita cauzata de tensiunea ridicata si proasta circulatie a sangelui prin vasele din penis
  • O viata noua, fara restrictii
Iti oferim toate acestea la pretul unui tricou!

Orice ai face: te rog NU TRATA diabetul cu superficialitate

Nu iti lasa viata doar in ce spune doctorul si medicamentele care adeseori sunt complet ineficiente impotriva complicatiilor, pe deasupra ele chiar omoara pacientii care le iau. Cercetarile stiintifice confirma acest adevar crunt...
New Spanish Journal of Diabete a raportat in Martie 2010 concluziile faimosului studiu ACCORD, conform caruia, medicamentele pentru tensiunea arteriala AU ESUAT in prevenirea atacurilor de cord si a deceselor la persoanele care sufera de diabet. Mai mult decat atat, efectele secundare ale acestor medicamente au fost dezastruoase.

Acelasi numar din acelasi jurnal mentionat mai sus, a prezentat concluziile unui alt studiu important asupra pacientilor care sufereau de diabetul de tip 2, care incercau sa isi reduca tensiunea sistolica la 130, folosind medicamente anti-hipertensive. Rezultatul a fost ingrijorator: cu 50% mai mare riscul de infarct miocardic, accident cerebral, si deces...

O alta parte din cadrul aceluiasi studiu ACCORD, a aratat faptul ca doar prin simpla combinare a unei fibre care reduce colesterolul si un medicament din grupa statinelor pentru pacientii cu diabet, NU FACE NIMIC pentru a-i preveni pe acestia de infarctul miocardic.
Invinge Diabetul Ia-ti Viata Inapoi te poate ajuta sa atingi nivelul ideal de colesterol si sa iti reduci tensiunea arteriala, urmand doar un plan de zi cu zi.

Destinul tau este in mainile tale

Daca esti gata sa...
  • SCAPI de 91% din medicamentele pentru diabetul de tip 2
  • RENUNTI sa mai iei toate acele medicamente pentru reducerea colesterolului, hipertensiunii, rezolvarea problemlor cu rinichii... si alte complicatii legate de diabet
  • ITI MICSOREZI considerabil doza de insulina
  • TERMINI cu intepatul degetelor pentru monitorizarea glucozei
  • SCAPI de grija kilogramelor in plus, fortandu-te sa tii dieta
  • SPUI NU exercitiilor care te seaca de energie mereu
  • ARUNCI dietele speciale pentru diabetici extrem de restrictive, si incepi sa mananci din nou mancare ADEVARATA
  • NU TE MAI OBSEDEZE vreodata frica unei vieti scurte, plina de chin si suferinta din cauza diabetului...



Myspace Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com