august 30, 2011

EIGHT BELOW ( FULL MOVIE ) - SUBTITRARE ROMANA

Poster: Eight Below

Distributie: (vezi toti actorii)

Paul WalkerPaul Walker
Jerry Shepard
Bruce GreenwoodBruce Greenwood
Doctor Davis McClaren
Moon BloodgoodMoon Bloodgood
Katie
Jason BiggsJason Biggs
Charlie Cooper
PanouPanou
Howard
Gerard PlunkettGerard Plunkett
Dr. Andy Harrison
August SchellenbergAugust Schellenberg
Mindo
Regizor:
Frank Marshall
Scenaristi:
David DiGilio
Toshirô Ishido
Tatsuo Nogami
Genul:
Aventura / Familie / Drama
Durata:
120 minute
Rating:
Cea mai incredibila poveste despre supravietuire, prietenie si aventura care s-a spus vreodata. "Nu subestima niciodata puterea de supravietuire a unui suflet, mai ales cand este inconjurat de familie." Din cea mai rece, cea mai batuta de vanturi, cea mai salbatica salbaticie de pe pamant -- inspirata dintr-o poveste adevarata si uimitoare -- vine o poveste incantatoare de actiune si aventura, despre caini si oameni, despre prietenie si loialitate si despre tenacitatea si speranta care a dat nastere uneia dintre cele mai incredibile povesti de 
supravietuire .

Un geolog american vine in Antarctica la o baza de cercetare americana. Aici, el face echipa cu tanarul Jerry Shepard si pleaca in cautarea unui meteorit. Calatoria o fac cu ajutorul celor opt caini si a saniei. Un accident si o furtuna puternica duc la evacuarea zonei, iar cainii raman la baza de cercetare. Shepard este hotarat sa-i salveze, insa trebuie sa astepte pana ce vremea ii va permite sa ajunga acolo. In tot acest timp, cei opt caini incearca sa supravietuiasca frigului si furtunii puternice.


http://www.filmeonline2012.info/eight-below-minus-25-grade-2006-film-online-subtitrat


Inspired by a true story, EIGHT BELOW is an exciting action-adventure about loyalty and the bonds of friendship set in the extreme wilderness of Antarctica. The film tells the story of three members of a scientific expedition: Jerry Shepard (PAUL WALKER), his best friend, Cooper (JASON BIGGS), and a rugged American geologist (BRUCE GREENWOOD), who are forced to leave behind their team of beloved sled dogs due to a sudden accident and perilous weather conditions in Antarctica. During the harsh, Antarctic winter, the dogs must struggle for survival alone in the intense frozen wilderness for over 6 months. The film is inspired by the events of a 1957 Japanese Antarctic Expedition, which served as the basis for the blockbuster Japanese film, "Nankyoku Monogatari" ("Antarctica").


Myspace Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com