iulie 30, 2011

Ascunse adevăruri ştiute...Atac asupra bărbatului

Informaţia înseamnă putere !

 Infertilitate masculină, efeminare cu estrogeni sintetici, fluor si plastic

MARȚI, 10 AUGUST 2010


Scriam despre implicarile plasticului si ambalajelor in sanatatea noastra. Astazi insa un documentar din anii 70 revine pe scena, gratie internetului, care alerta inca de atunci despre efectul produselor folosite in masa in lume, ma refer la o serie intreaga de chimicale si materiale plastice, care contin cantitati mari de estrogeni sintetici, implicati si responsabili de efeminarea si infertilitatea masculina. Acestia se gasesc mai in toate, de la ambalaje pana la insecticide si chimicalele folosite in agricultura. Se pare ca alarma trasa nu a avut nici un efect, iar astazi in 2010 efectele se vad. Urmariti filmuletul cu atentie.


Atac asupra barbatului 1/5:



Atac asupra barbatului 2/5:



Atac asupra barbatului 3/5:



Atac asupra barbatului 4/5:



Atac asupra barbatului 5/5:
Si ca o confirmare a documentarului noi stiri apar pe tema scaderii varstei la care fetitele incep sa intre in pubertate, in urma unor studii noi realizate in America. Acest studiu spune ca mai ales fetitele caucaziene tind sa intre in pubertate mai repede. Unii asociaza asta cu efectul florului pe glanda pineala, insa vizionand documentarul de mai sus, ma intreb daca noi suntem cu totii expusi la doze zilnice de estrogeni sintetici care duc la infertilitate si anomalii la barbati, acestea pot duce la accentuarea si accelerarea pubertatii la fetite si respectiv alte situatii cum ar fi cancerul la san si alte forme de cancer cu implicare endocrina, respectiv hormonala, la ambele sexe.

Si pentru final astazi in Australia se trage un semn de alarma din nou datorita “medicatiei” induse asupra populatiei fara voia sau acordul ei prin fluor-ul din apa, pasta de dinti si alte modalitati. Cercetatori atesta faptul ca pe langa faptul ca acest fluor este de fapt o otrava si nu are ce cauta la scara larga, aceasta toxina poate determina anomalii mari la fetus, atata vreme cat mama consuma vrand nevrand zilnic cantitati din aceasta otrava. Pentru cei ce nu stiu “experimentul” fluor a inceput de pe vremea lagarelor naziste cand s-a constatat accidental ca aceasta substanta are capacitatea de a face subiectul sa fie mai docil si adormit, deci mai usor controlabili. De aici si la a introduce substanta in apa de la robinet au fost doar cativa pasi. Si cum oamenii au devenit docili in timp, nu doar datorita fluorului, acestia fie din dezinformare, fie din somnolenta au acceptat TOT, fara sa mai intrebe “de ce ?” si sa spuna "stop".


Informatii detaliate despre efectele fluorului pe engleza gasiti aici:


Cu astfel de atacuri marcante asupra noastra ca si specie, nu e de mirare ca astazi suntem cum suntem, letargici, incapabili de a actiona, tot mai bolnavi si infertili sau cu anomalii. Un genocid respectiv un control genial in masa si pe timp indelungat. Astfel de demersuri insa mai repede sau mai tarziu vor avea un deznodamant clar si inevitabil. Ramane de vazut cand si sub ce forma …
Sursa:Lumea în care trăim,

Alte efecte demonstrate ale culturilor modificate genetic - STERILITATE !


DUMINICĂ, 13 IUNIE 2010



Un nou studiu facut de cercetatorii rusi sugereaza faptul ca mancarea modificata genetic poate cauza sterilitate pe termen lung, asta insemnand sterilitate totala in a 2-a sau a 3-a generatie. Oamenii de stiinta au folosit hamsteri pentru aceasta cercetare si i-au divizat in grupuri. Un grup de hamsteri a fost hranit cu o dieta normala fara nici un produs pe baza de soia, un al doilea grup a fost hranit cu soia nemodificata genetic, iaar al treilea grup  a mancat soia modificata genetic, iar al patrulea grup a mancat cantitati si mai mari de soia modificata genetic.

Fiecare grup a produs intre 7 si 8 urmasi, fiecare fara probleme. Dar cand cercetatorii au selectat noi urmasi de la combinarea acestora, s-a constatat o reducere a ritmului de crestere si a maturitatii sexuale. Totodata acestia au aratat un ritm de mortalitate crescuta, de 5 ori mai mare decat cei care nu consumau soia. Si mai socant a fost faptul ca aproape toti cei din a treia generatie care consumau soia modificata erau sterili si experimentau dificultati legate de cresterea parului in interiorul gurii.
Aceste cercetari care totusi se afla la inceput datorita faptului ca alimentatia modificata genetic nu e asa de noua, ar putea intari speculatiile referitoate la scaderea numarului populatiei pe glob, pentru ca e logic sa intrevezi ca oameni sterili vor lasa in urma 0 urmasi si eventual mor mai repede deoarece aceasta mancare nu este nici de departe la fel de hranitoare si sanatoasa, dimpotriva este ca si o grefa rejectata sau in cel mai rau caz infiltrata in organism care apoi cauzeaza diverse afectiuni.
Insa in ceea ce priveste sterilitatea, nu cred ca este o noutate sa constatati cate cupluri nu mai pot face copii si cati tineri in jurul varstei de 20 de ani sunt incapabili sa mai faca urmasi. In plus sterilitatea devine tot mai mult o problema impartita ca si procent intre barbati si femei, iar daca pana nu demult culpabila era aproape exlusiv femeia, acum procentul alocat barbatilor sterili ajunge la 40-45 %.

Pana si Zimbabwe refuza ajutoare ce contin hrana modificata genetic.Prof. Sheunesu Mpepereki spune: “doar pentru ca suntem infometati asta nu ne face sa acceptam hrana care nu ne place”.

Revenind la noi, sper ca studiati cu grija etichetele inainte sa cumparati un produs. Ceea ce am constat personal la noi pe rafturi este ca amidonul modificat devine tot mai prezent in multe sostimente si cu precadere in majoritatea sosurilor sau in ketchup-uri. 

Sursa: PSFK 



Myspace Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com