februarie 03, 2012

SIDA :siDA,siNU

Horoscop Urania

SIDA – Anatomia unei epidemii

Golbal UNAIDS a estimat că 42 de milioane de oameni de pe glob sunt infectaţi cu HIV. Rapoartele arată că 10 oameni mor de SIDA în fiecare secundă. În ultimii 30 de ani, omenirea s-a unit în faţa ameninţării SIDA.
Oameni din toate păturile sociale s-au unit, depăşind toate barierele sociale şi economice, mergând umăr la umăr pentru atingerea unui ţel comun: să elimine SIDA. Cu toate acestea, numărul de morţi creşte anual şi nu a fost înregistrat nici un caz de vindecare.
În ciuda progreselor majore care au fost făcute în chimioterapia pacienţilor, nici unul nu a scăpat de virus. Acest film documentar trage un semnal de alarmă cu privire la dezinteresul arătat de medici, dar şi de companiile farmaceutice vizavi de depistarea unui leac pentru această boală necruţăroare.
Ba mai mult, experţii susţin că marile companii nu sunt motivate în găsirea unui tratament, în condiţiile în care costurile mari ale medicamentelor le aduc miliarde de dolari anual.

Vizionare  film documentar subtitrat SIDA – Anatomia unei epidemii

     








Scris de Ioan ALEXANDRU
  
Joi, 02 Februarie 2012 10:55
SIDA nu există şi nu a existat niciodată. Nu există pentru că nu există niciun virus HIV. Deci, dacă nu există pretinsa cauză, nu poate exista nici pretinsa maladie; acestea sunt afirmaţiile pe care le-am făcut în cele mai importante aşezăminte medicale, începand din anul 1987, data la care presupusa SIDA şi-a făcut apariţia în Europa.
Dar, să facem puţină istorie, pentru a înţelege mai bine toată această absurdă invenţie şi s-o luăm cu începutul.
Terorismul mas-mediei in fantastica sarlatanie a SIDA incepe in a doua jumatate a anului 1986 dar a functionat la cote maxime de la inceputul lui 1987.
Un mic grup de medici, intre care ma numar si eu, a inceput sa protesteze, sa spuna ca nu este adevarat, ca toate afirmatiile presei erau in afara oricarei logici clinice. Eram un mic grup , unii fara o mare experienta in biologie si cu atat mai putin in virusologie. Subsemnatul, ca sa de exemplu lucram la acea epoca in calitate de consultant in psihopatologie clinica la Clinica de maladii nervoase si mentale a Universitatii din Milano, condusa de regretatul Prof. Gildo Gastaldi.
Nu ne cunosteam intre noi; poate greseam sau ajungeam la rezultate demne de luat in seama urmand cai gresite. Totusi ne-am dat seama ca se intamplau lucruri prea stranii ca sa fie vorba de un caz simplu.. Am incercat sa iau legatura cu jurnalisti dintre cei mai seriosi si influenti la acea epoca, cu televiziunea de stat, reviste stiintifice: nimic. Mi-am dat seama ca informatia specializata e complet manipulata de puteri oculte internationale.

La acea epoca nu stiam, nici nu intuiam ca toata lumea este manipulata de cativa potenti care care trag sforile si decid soarta locuitorilor intregii planete, inclusiv a guvernelor. Poate unii m-au considerat naiv, dar din fericire, nu incompetent stiintific. Este suficient sa ne gandim la faptul ca in acea perioada reusisem sa-l conving pe directorul Clinicii Medicale a Universitatii din Milano, prof.Luigi Villa sa organizeze un curs oficial de medicina Ayurvedica si indo-asiatica, care, odata obtinute autorizatiile ministeriale obligatorii, ar fi fost incluse in programele oficiale ale facultatii. Desi supraexpus – pentru ca nu ma pricepeam deloc la medicina traditionala si etnoantropologica si inselat de idee ca SIDA ar putea fi o problema exclusiv medicala, am incercat sa demonstrez ca aceasta problema care la acea epoca se afirma ca este foarte grava, necunoscuta, aparent incurabila, ar putea fi controlata sau vindecata cu tehnici simple. Asadar am inceput sa aplic metodele mele holistice care cu zece ani in urma, imi permisesera sa pun la punct „Nucleele celulare energetice„ si „Alimentatia psiho-neuro-ortomoleculara”.

In acelasi timp, in alta parte a lumii un coleg a adoptat sugestiile mele terapeutice care nu sunt foarte diferite de cele pe care le folosesc acum: controlul conditiilor biologice cu bio-electronica, plante africane, terapii personalizate apte sa regenereze ficatul, substante purinice homeopatizate. Si erau probabil si altii, cu siguranta mai buni ca mine. Dar toti redusi la tacere, amenintati, si marginalizati cu orice mijloace. De cine? De ce? In ce scop? Persoana care va vorbeste a fost tinta a patru atentate intr-un singur an.

Dar s-o luam in ordine. Toate acestea va vor demonstra ca sforaria se vedea clar inca din 1987. Au trebuit sa treaca ani pentru ca altii sa confirme ceea ce afirmam noi, de aceasta data insa, sunt nume mari , inclusiv nume de Premiul Nobel, care beneficiau de laboratoare moderne, supradotate si care au demonstrat ca nu exista nici un virus responsabil de pretinsa SIDA.
Dupa ce au trecut anii, mii de nefericiti au trecut in alta viata numai pentru a fi acordat incredere informatiilor ultramanipulate de sistem. Dar atatia, si-au incasat cei 30 de dinari: vanzatori de palavre tiparite sau difuzate pe calea undelor au facut afaceri infloritoare, mii de speculanti si profitori au acumulat sume ametitoare cu aceasta isterie colectiva, prezentatori de programe celebre si dezbateri televizate menite sa induca in eroare, au fost toti avansati si negustorii mortii (marile companii farmaceutice) au incasat cifre astronomice de miliarde - premiu binemeritat pentru nobila lor munca bine facuta.
Acum iese la iveala micul detaliu ca totul este un fals de neimaginat, pur si simplu pentru ca un virus SIDA, NU EXISTA.
Dar sa ne intoarcem la miezul problemei.
La inceputul anilor 70, mai intai in America si apoi in Europa, se introduce un nou medicament bazat pe doua substante: sulfonamida si trimetoprim, vandut in multe tari sub numele de „Bactrim” (in alte tari ca „Septrim”). Acest medicament a avut succes pentru actiunea sa bactericida. In tarile occidentale, bolnavii care au folosit cel mai mult acest medicament au fost homosexualii, datorita frecventelor pneumonii si infectii ale cailor urinare.
Dar necazul este ca Bactrim loveste mortal si componente importante ale celulelor umane, care sunt mitocondriile – unul din multele lucruri pe care in graba si rapacitatea lor, producatorii de medicamente prefera sa le ignore. Mitocondriile au fost la origine bacterii independente care in cursul milioanelor de ani de evolutie s-au integrat in interiorul celulelor, pastrandu-si o parte din specific. De aceasta, ceea ce este toxic pentru bacterii este la fel de toxic si pentru mitocondriile celulelor organismului uman. Absorbind si integrand aceste bacterii, celula le hraneste, le sustine, le protejeaza dar in schimb le-a delegat sa devina plamanii sai: ceea ce inseamna ca practic, mitocondriile ajuta celula sa respire . Apoi, la sfarsitul tuturor reactiilor chimice implicate in procesul schimbului de oxigen, tot mitocondriile sunt cele care formeaza moleculele de ATP (adenozin trifosfat), care sunt moleculele energetice de baza pentru celulele noastre. Aproximativ 90% din energia de care are nevoie organismul nostru este obtinuta prin intermediul adenozin trifosfatului.

Evident, mitocondriile otravite si ele de Bactrim incep sa sufere leziuni la nivelul ADN-ului lor, care nu are acele mecanisme de regenerare pe care le are ADN-ul mai complex al nucleului celulei. Si atunci, interferenta medicamentelor bactericide (sulfamide, antibiotice etc), in functionarea mitocondriilor, produce o consecinta grava, alterand mecanismele de oxigenare. Anumiti microbi straini sunt avantajati pentru a prolifera si atunci apar acele boli oportuniste pe care „medicina oficiala” le numeste SIDA. Toate acestea sunt esentiale pentru a intelege cum a fost inventata SIDA in 1981 in America.
Medicii au prescris unui numar mare de homosexuali afectati de patologii ale aparatului uro-genital, Bactrim in doze adecvate masei corporale si pentru perioade lungi de timp (ani intregi). Dar la sfarsit, iata ca apar rezultatele tratamentului gresit: distrugerea mitocondriilor celulare, provocata de consumul indelungat de sulfonamide. Ceva ce nu se mai vazuse niciodata in istoria medicinei si caruia nimeni nu-i evaluase riscurile. Si cum medicii care prescrisesera Bactrim si paroducatorii medicamentului se temeau ca vor trebui sa suporte un lung sir de anchete, daune evaluate la milioane si milioane de dolari, au inventat operatiunea SIDA, care nu intamplator a fost la inceput legata de miscarea gay.

Homosexualii care trebuiau sa moara datorita distrugerii mitocondriilor celulare, trebuiau convinsi ca erau victimele a ceva nou si acest ceva nou era teribil de mortal (chiar daca nu existau probe ca asa era). Inventasera in graba SIDA dupa care au fost obligati sa inventeze si o pretinsa cauza: virusul „ HIV”
Si in acest caz ce ar putea fi acel ceva care se masoara cu faimosul test al seropozitivitatii?
Iata raspunsul, chiar daca partial: drogurile, - in special cocaina, provoaca o puternica crestere a hormonilor de stres ai inimii si aceasta crestere produce o crestere de anticorpi in sange. In acest moment, testul releva o pozitivitate. Acest lucru este usor de verificat in grupurile de risc, asa cum a admis in final Gallo &coll. Toti cei care fac uz de cocaina risca sa aiba un nivel crescut de anticorpi iar testul HIV nu releva decat nivelul de anticorpi.

Cei care sunt supusi diferitelor terapii de dezintoxicare cu cresterea nivelului de metadona, se pare ca sunt supusi aceluiasi fel de risc; ca si cazurile pacientilor hemofilici carora li s-au administrat derivati hematici puternic contaminati cu virusi hepatici si de alte feluri.
La intrebarea legitima daca pretinsa SIDA este mai mult un factor politic decat unul medical, raspundem, fara nici o umbra de indoiala, DA, SIDA este, in realitate, varful unui aisberg care ne priveste pe toti. Bolnavii cred ca pot forta toate limitele biologice, fara a suporta consecintele, pentru ca sunt convinsi ca medicii au capacitatea de a-i vindeca. As fi iresponsabil daca n-as alerta societatea de pericolele la care ne supunem crezand astfel de lucruri. Exista o cenzura stiintifica, pentru ca hatisul de interese care a impins inainte SIDA nu este suspectat de nimeni. De exemplu , in Clinica Universitatii din Frankfurt sunt 24 de persoane care muncesc in sectorul dedicat SIDA. Ei bine, 23 dintre acestea isi primesc salariul de la industria farmaceutica si numai una de la Universitate. Veti intelege atunci, care este terapia pe care o vor administra bolnavilor.

Deci, daca mecanismul de oxidare a mitocondriilor (faca de care nimeni nu poate respira), este lezat atunci nu este surprinzator ca pacientilor le lipseste aerul. Nu intamplator pacientii bolnavi de pretinsa SIDA sufera continuu de maladii pulmonare. Investigarea mitocondriilor este foarte importanta dar din nefericire a fost ignorata pana acum de clasa medicala. In schimb a fost, cu multa arta, incriminat un pretins virus, a carui substanta genetica si ale carui proteine, nimeni n-a fost capabil sa le izoleze pana acum.
Si totusi toata lumea vorbeste de un virus relationat cu orientarea sexuala, ceea ce constituie o arma politica... De fapt contestarea care a inceput in anii saizeci a fost inlocuita in anii optzeci in buna parte cu sperietoarea “SIDA”. 

Cazul Burzynski - Cancerul este o MEGA afacere

Horoscop Urania


Burzynski - Cancerul este o MEGA afacere

 Posted In  ,  ,  

BURZYNSKI (2011)

- Cancer is Serious Bussines

Dacă nu vă este clar încă, modul în care sistemul funcţionează, dacă nu sunteţi încă, convinşi că scopul elitei oculte, lipsită de orice scrupule, este reducerea eugenică a populaţiei,  prin orice mijlloace, atunci acest documentar, vă va deschide un pic ochii. Este un documentar dureros şi emoţionant în acelaşi timp, dătător de speranţă, un documentar ce nu trebuie ratat. Daţi mai departe acest documentar tuturor oamenilor!
CANCERUL POATE FI VINDECAT, FĂRĂ EFECTE SECUNDARE! 
Ca o sincronicitate, exact când priveam acest film am primit următorul mesaj:http://iosifszenasi.com/suntem-prea-multi-eugenie.html . Privit prin ochii eugenistilor, ne-a fost mai mult decat clar ca Burzynski, este un imens spin în coastele acestor abjecti. 
Suprapopularea Terrei este doar un mit, perpetuat de elita ocultă!

 Cu siguranţă, dacă oamenii ar fi fost lasaţi să se dezvolte sănătos, natural, firesc, acum am fi fost de mult printre stele. Cu o populaţie intenţionat îmbolnăvită, îndobitocită, redusă la statutul de sclavi pe plantaţiile ocultei, de animale de povară,  poate părea normal să te întrebi dacă nu sunt prea mulţi, dar nu este. Dacă nu ar exista acest intervenţionism sistematic, machiavelic, în scopul opririi evoluţiei fireşti a omului, acum am fi fost mult mai departe ca şi civilizaţie, dar asta e părerea noastră.

Mulţumim Marian pentru efortul de a traduce acest minunat documentar şi pentru articolul deosebit de reuşit de mai jos:

"Filmul este un exemplu important de jurnalism de investigaţie, care efectiv ţintuieşte la stâlpul infamiei sistemul medical american şi, în special, pe nemernicii din companiile farmaceutice. Am fost pur şi simplu scandalizat de tratamentul care i-a fost aplicat doctorului Burzynski. Aştept cu nerăbdare să aflu continuarea a ceea ce reprezintă un extraordinar beneficiu public."
John Zaritsky, regizor laureat Oscar 1982,
pentru documentarul "Just Another Missing Kid"
Director al PBS Frontline, martie 2011

Burzynski, este un documentar în regia lui Eric Merola, relatând odiseea unui extraordinar medic şi biochimist, dr. Stanislaw Burzynski, care a reuşit să câştige cel mai mare şi poate cel mai ciudat şi întortocheat război legal cu statul american, reprezentat pe rând de consiliul medical al statului Texas, agenţia federală Food & Drug Administration, FDA şi de procurorii federali, centrat pe descoperirea sa brevetată, din anii '70, a unei terapii anticancer, bazată pe o serie de peptide naturale, botezate antineoplastoni.

Cu aproape o lună în urmă, relatam povestea unui alt imigrant naturalizat în SUA, dr. Max Gerson, a cărui terapie anticancer testată vreme de opt decenii, a făcut, de asemenea, obiectul unor atacuri frenetice din partea comunităţii medicale americane, reprezentată în principal de acelaşi infam Institut Naţional al Cancerului, sluga companiilor farmaceutice,

Deşi a fost destul de inspirat ca să evite legislaţia americană, deschizând clinici în ţări cu un cadru legislativ mai lejer, ca Mexic, Spania sau Ungaria, acest medic a fost asasinat fiindcă a repus natura în slujba omului, împiedicând marile companii farmaceutice să-şi încaseze profiturile oneroase, de pe urma acestor cumplite maladii moderne ale rasei umane, numite generic cancer.

Putem considera cura naturistă Gerson, ca pe un tratament de categoria I, într-un clasament întocmit ad-hoc, fiindcă deplasează lupta împotriva mutaţiilor celulare maligne în afara organismului uman, pe care refuză să-l mai agreseze cu toată gama de poluanţi, ce este considerată a fi "alimentaţie modernă", lăsând timp şi spaţiu de manevră sistemului imunitar uman, de a depista şi neutraliza orice posibilă celulă aberantă.

Continuând acest raţionament, proteinele naturale şi aminoacizii descoperiţi şi extraşi de dr. Burzynski mai întâi din urina umană, până a ajunge în faza lor de sinteză, pentru a menaja idiosincrazia comunităţii medicale americane, "oripilată" ipocrit de sursa lor iniţială, le putem considera componentele unui tratament din categoria a II-a, deplasând lupta contra neoplasmelor în interiorul organismului uman.

Doctorul Burzynski confirmă strălucit teoriile doctorului Bruce Lipton, privind mecanismul proteic de declanşare a erorilor de citire a codului genetic, ce conduc, într-un final, la manifestări tumorale, varianta oferită de colaboratorul acestuia, Rob Williams, transferând războiul oncologic în câmpul de luptă spiritual, al conştiinţei umane, desăvârşind etapa a III-a de tratament.

Să lăsăm la o parte acest clasament, răsărit din imaginaţia mea, care sigur îl va umple de indignare pe orice medic "responsabil", fiindcă doar ei, medicii alopaţi, ştiu cum se tratează eficient orice cancer uman, folosind "remediile" certificate şi legalizate şi, desigur, obscen de scumpe, "chimioterapia" şi radiaţiile, care elimină garantat cancerul, simultan cu purtătorul acestuia şi să revenim la documentar.

Din 1977 şi până în 1995, dr. Burzynski a fost capabil să sintetizeze şi să-şi administreze cu succes descoperirea, în cadrul cabinetului sau institutului propriu, fără a avea nevoie de aprobarea FDA, fiindcă statul Texas nu le solicita, pe atunci, medicilor, să adere la legea federală în această privinţă, atât timp cât îşi limitau activitatea în interiorul graniţelor statale, desigur, lege care a fost schimbată între timp, tocmai din cauza sa.

Împiedicat timp de peste trei decenii să depăşească faza de testare clinică a unei terapii, căreia i s-a recunoscut unanim lipsa de toxicitate şi eficienţa, chiar şi de către ferocii săi duşmani din guvern şi din companiile farmaceutice, în timp ce un derivat din DDT, folosit în "chiomioterapie", poate primi aprobarea după numai patru luni, actualmente, dr. Burzynski a ales, inspirat, calea cea mai lungă şi mai grea de demonstrare a eficacităţii acestei terapii pur naturale, concentrându-se în principal asupra unora dintre cele mai agresive şi mai dificil de tratat cancere, cele cerebrale şi asupra unora dintre cei mai dificili şi fragili pacienţi, copiii.

Antineoplastonii s-au dovedit capabili să vindece cele mai agresive forme de cancer şi consider personal că doar reglementările FDA, care obligă pacienţii să treacă mai întâi prin tratamente ratate şi devastatoare, cu chimicale şi radiaţii, împiedică aceste proteine şi aminoacizi să-şi probeze eficienţa în 100% dintre cazuri.

Invenţia acestui mare şi puternic om, care mai găseşte puterea să râdă şi să-şi ierte atotputernicii inamici, după peste trei decenii de lupte, a depăşit, încă din 2009, faza a II-a a testelor clinice autorizate şi supervizate de FDA şi ar putea păşi în acest an în faza finală, a III-a, singurul impediment, nu tocmai minor, fiind suma de 300 de milioane de dolari, pe care dr. Burzynski va trebui să o strângă singur, fiind ajutat desigur de bunul său prieten şi curajosul medic dr. Julian Whitaker - care face cinste acestei profesii, prin verticalitatea exemplară şi obiectivitatea ştiinţifică dovedită - şi, de ce nu, de contribuţiile voluntare ale pacienţilor şi poate ale spectatorilor acestui documentar.

Trebuie subliniat şi curajul şi onestitatea profesională a unei somităţi din Institutul Naţional al Cancerului al SUA, dr. Nicholas Patronas, absolvent al Facultăţii de Medicină a Universităţii din Salonic, care şi-a pus cariera în pericol, depunând mărturie în favoarea dr. Stanislaw Burzynski, în faţa Consiliului Medical al Texasului, negând, prin atitudinea sa, valabilitatea unui dicton celebru de la Homer încoace: "timeo danaos et dona ferentes".

Dacă antineoplastonii vor fi aprobaţi în tratarea oficială a cancerului, acest fapt va marca un eveniment remarcabil când, pentru prima dată în istorie, un unic om de ştiinţă şi nu vreun malefic concern farmaceutic, va deţine brevetul exclusiv şi drepturile de distribuţie ale unei invenţii de avangardă, ce jalonează o schimbare fundamentală de paradigmă în medicină.

Big Pharma se va afla pentru prima dată în istorie, în afara lanţului generator de profit, al uneia dintre cele mai eficiente terapii anticancer cunoscute vreodată, bazată pe mecanisme de acţiune genetice.

În multe articole de pe blog am blamat cupiditatea, agresivitatea şi mercantilismul asasin al concernelor farmaceutice, până la a nu mai simţi nevoia să o fac, fiindcă orice epitet îşi pierde semnificaţia prin repetiţie, iar comportamentul lor exclusiv meschin-criminal, mă împiedică să deplasez discuţia şi în alte direcţii, aşa că mă voi opri în acest articol să le mai adresez vreun rând, chiar dacă, în viitor, voi mai posta documentare ce ilustrează aceste lucruri, considerând că argumentele aduse au fost suficiente şi eficiente, pentru cineva care are bunul simţ să le recepteze ca atare.

În privinţa Food & Drug Administration, trebuie să recunosc că lucrurile stau puţin diferit, fiindcă până acum doar le-am bănuit complicitatea, prin pasivitatea dovedită şi chiar am fost tentat, vizionând Tapped, să cred că sunt simpli funcţionali guvernamentali, copleşiţi de îndatoriri multiple şi lipsiţi de posibilităţi decizionale.

Documentarul de faţă, pe care unii l-au postat din inerţie sau prostie în categoria teoriilor conspiraţioniste, relevă, documentat, complicitatea dintre guvernul SUA (reprezentat de FDA şi Institutul Naţional al Cancerului) şi companiile farmaceutice, în furtul unei invenţii, prin ignorarea brevetelor existente şi re-brevetarea acesteia în numele şi beneficiul guvernului, aşa cum au declarat în formularul de înregistrare, revelând totodată şi scopul războiului mediatic şi judiciar dus împotriva unui inocent bine intenţionat, dr. Burzynski şi nu exagerez folosind acel termen belicos, fiindcă blocarea şi subminarea conştientă a antineoplastonilor s-a soldat numai în SUA, conform spuselor unui cunoscător al statisticilor oficiale, dr. Julian Whitaker, cu peste 10 milioane de victime.

Nici măcar nu trebuie să căutăm conspiraţii, atunci când declaraţiile sfidătoare ale lui Richard Crout de la FDA, în sprijinul PHARMA, ne oferă totul pe tavă, iar noi continuăm să aşteptăm rezultate concrete, la mai bine de 30 de ani de la definirea agresivă a poziţiei guvernelor în problema cancerului uman, care nu fac decât să nege un drept fundamental, "consfinţit" în documentele-mascaradă ce poartă numele de constituţii statale, dreptul de a alege ce să faci cu propria viaţă.

Documentaţia de brevetare în numele statului american există, poate fi studiată şi nu poate fi negată decât cu rea credinţă, dar cel mai important lucru cuprins în ea, care a fost subliniat de două ori de regizorul filmului, este fraza pe care mă văd eu însumi obligat să o reproduc, fiindcă spune mai multe decât orice alte peroraţii pe tema luptei contra cancerului, dovedind din plin că guvernele sunt, la modul perfect conştient, cele mai criminale organizaţii ale planetei:

"Abordările curente în combaterea cancerului, se bazează, în esenţă, pe folosirea chimicalelor şi radiaţiei, care sunt carcinogene, ele însele şi pot provoca recidive şi dezvoltarea bolii metastazice."

"Sistemul medical american are o istorie îndelungată în discreditarea terapiilor alternative, promiţătoare, care concurează propriile sale practici oneroase, distrugând carierele medicilor ce se folosesc de ele. Doctorii riscă să-şi piardă licenţele medicale, dacă protocoalele lor iniţiază cumva plângeri ale marilor companii de asigurări, adresate consiliilor medicale statale. Doctorii care tratează bolnavii de cancer, cu altceva decât acceptatele chimioterapii şi radiaţii, sunt defăimaţi ca fiind escroci, iar terapiile lor sunt testate în studii destinate să eşueze din start."
Jule Klotter,
Townsend Letter, noiembrie 2010"

GOOGLE,the best!



Horoscop Urania


Orice lucrare din oricare muzeu se poate privi in detaliu mergand pana la evidenta "tushei" de pensula sau urmele daltii in marmura statuilor.
 De asemenea, orase, peisaje de mare interes se pot privi panoramic si, cu ochelarii de relief, in 3D !!   
URMARITI LINKURILE CU MUZEE DE MAI JOS,  SUNT UIMITOARE!

EVEREST :    --- http://www.panoramas.dk/fullscreen2/full22.html
PARQUE OLIMPICO DE MUNICH :--- http://www.panoramas.dk/2008/olympics/munich-olympic-park.html
LAGO MORAINE :--- http://www.virtualparks.org/scenes/ZNcQpKgkII0RQsuoiWuE5JQ.html
ROMA:--- http://www.panorama360.es/europa/italia/RomaFromSanPietroQTVR.html
YELLOSTONE:--http://www.panorama360.es/america/usa/PrismaticPoolKrpano/PrismaticPool.html
GRECIA:---http://www.fullscreen360.com/greece-oia.html
ALARCÓN:--- http://www.panorama360.es/europa/spain/AlarconQTVR.html
FESTIVAL INTERNACIONAL DEL GLOBO ( BRISTOL ) :---   http://www.panoramas.dk/2008/flash/bristol-ballon-festival.html
LAGO ANNECY :--- http://www.panoramas.dk/2009/lake-annecy-paragliding.html
TIME SQUARE (AÑO NUEVO):---http://www.panoramas.dk/New-Year/times-square.html
SIDNEY :--- http://www.preview.com/
NEW YORK :--- http://www.pixelcase.com.au/vr/2009/newyork/
CAPILLA SIXTINA:--- http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html
PLAZA DE SAN MARCOS :--- http://www.360venezia.com/panorama/san_marco_notte.htm
SUEDIA: --- http://www.sweden.se/panos/day3/view-lg/embed.html   
CASTILLO DE BUDAPEST:--- http://www.gillesvidal.com/sziget2008/budapestchateau.htm
BIBLIOTECA:---  http://www.papervision3d.org/demos/panorama/
GRAN CAÑÓN:---http://www.panorama360.es/america/usa/HorseShoeBendKrpano/HorseShoeBend_krpano_Grande.html
GRAN CAÑÓN:---http://www.panorama360.es/america/usa/GrandCanyonKrpano/GrandCanyon.html
ES CALÓ DE SAN AGUSTI:---http://www.panorama360.es/europa/spain/EsCaloFormenteraKrpano/EsCaloFormentera.html

Cei care au vrut să viziteze marile muzee ale lumii, dar nu au dispus niciodată de banii necesari o pot face acum graţie unui nou proiect Google.
NOTA 10 cu felicitari GOOGLE
Astfel, Muzeul Metropolitan de Artă din New York , Palatul Versailles sau Muzeul Van Gogh din Amsterdam pot fi vizitate din propriul fotoliu.
Google a lansat astazi Art Project - o colaborare unică cu unele dintre cele mai apreciate muzee de artă din lume, prin care pasionaţii de artă pot vedea online peste o mie de lucrări în cel mai mic detaliu.
În ultimele 18 luni, Google a lucrat împreună cu 18 muzee, rezultatul fiind disponibil la www.googleartproject.com.
Munca a implicat fotografiere la rezoluţie foarte mare a lucrărilor de artă dar şi realizarea de colaje fotografice din peste o mie de fotografii. De asemenea, acest proiect a dezvoltat şi un tur virtual de 360 de grade a diferitelor galerii individuale, folosind tehnologie Street View pentru interioare.
Prin intermediul acestui proiect, oricine, de oriunde din lume va putea să înveţe despre istorie şi artă, cu un singur click.
Guys, instead of going to museums we can sit at home at enjoy famous art all over the world!http://www.googleartproject.com/museums/altesnational 


Portretul Romaniei Interbelice
Foarte interesante pentru noi toti romanii (pentru tinerii nostri, in mod special) - sunt mai ales informatiile, necunoscute in marea majoritate,
despre zone care .... au fost... nu mai sunt .....si nu se stie daca ...si cand .... vor mai apartine vreodata acestei tarisoare....

Spun si eu FELICITARI celor care au avut puterea si rabdarea sa realizeze acest site.
Este cu adevarat EXCEPTIONAL.
Interesant pentru noi toti cei "crescuti in.... comunism"...
http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html

IN SFARSIT, UN SITE DESTEPT !!!!!!!!!!!!!!
este concentrata multa informatie-un adevarat izvor.....pagina despre Romania este actualizata la nivelul dec.2010;
Haideti sa mai aruncam o privire si in beneficiul spiritului....
http://www.scientia.ro/start.html
Aici puteti gasi:
>> Tehnologie ...
Cum funcţionează lucrurile? || Cum funcţionează calculatorul || Internet || Fan Firefox! || Windows Tips&Tricks
>> Fizică>
Mecanică || Termodinamică || Electronică || Atomul || Fizica nucleară || Teoria relativităţii || Mecanica cuantică
>> Biologie
Concepte fundamentale din biologie || Genetică || Evoluţionism || Cum funcţionează corpul omenesc
>> Univers
Astronomie || Sistemul solar || Terra || Cum funcţionează sistemele complexe
>> Biografii
Biografii. Fizică || Biografii. Biologie
>> Homo Humanus
Psihologie || Experimente cu oameni || Dificultăţi ale limbii române || Erori de logică || Etimologii nume ||Recenzii || Scepticus
>> Premiile Nobel
Premiul Nobel 2008 || Premiul Nobel 2009
>> Ştiinţa pe scurt
Tehnologie || Fizică || Chimie || Astronomie | Biologie || Corpul omenesc || Alimentaţie ||| Întrebări esenţiale: ce nu ştim încă
Istoria descoperirilor ştiinţifice || Fizica distractivă || Matematica distractivă || Podcast Scientia
>> Ultimele ştiri din ştiinţă şi tehnologie
Tehnologie || IT || Tehnologii auto || Telefoane Mobile || Soft gratuit || Univers || Terra || Biologie || Corpul uman|| Bolile omului
Alimentaţie || Psihologie-Creier || Ştiri diverse
>> Ştiaţi că?
Organismul uman ||
> Diverse
Postere Scientia || Iluzii Optice || Utile || Premiile OscarIata, o serie interesanta despre Istoria Universului
În cadrul unei serii de 7 articole vă prezentăm  istoria Universului, de la explozia primordială numită Big Bang, până la apariţia şi răspândirea pe Terra a lui homo sapiens.
Istoria Universului (I)
http://www.scientia.ro/univers/47-astronomie/757-istoria-universului-partea-1.html
Istoria Universului (II)
http://www.scientia.ro/univers/47-astronomie/760-istoria-universului-2.html

Istoria Universului (III)
http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/761-istoria-universului-3.html

Istoria Universului (IV)
http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/771-istoria-universului-4.html
Istoria Universului (V)
http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/772-istoria-universului-5.html
Istoria Universului (VI)
http://www.scientia.ro/biologie/67-evolutionism/773-istoria-universului-6.html
Istoria Universului (VII)
http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/774-istoria-universului-7.html alte articole:Universul, aşa cum nu l-aţi mai văzut
http://www.scientia.ro/blogul-scientiaro/944-universul-asa-cum-nu-l-ati-mai-vazut.htmlFotografii superbe ale aurorei boreale
http://www.flickr.com/photos/salomonsen/Foarte scurtă istorie a ştiinţei (1)
http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/719-istoria-descoperirilor-stiintifice-1.html
(in 6 parti deocamdata, in josul paginii este afisata continuarea, ex.
Scurtă istorie a ştiinţei, partea a 2-a)Cum funcţionează acupunctura?
http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/286-cum-functioneaza-acupunctura.htmlMarea teoremă a lui Fermat (1)
http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/837-marea-teorema-a-lui-fermat-matematica-la-superlativ-1.htmlHenri Coandă - realizatorul primului avion cu reacţie
http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/450-henri-coanda-realizatorul-primului-avion-cu-reactie.htmlTelescopul lui Galileo Galilei - 400 de ani
http://www.scientia.ro/stiinta-la-minut/48-scurta-istorie-descoperiri-stiintifice/382-400-de-ani-de-la-constructia-telescopului-lui-galileo-galilei.html
si filmulete de pe youtube lb.ro
(vedeti in partea dreapta a ecranului) http://www.youtube.com/watch?v=SxLlJt14fCY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=nVPehpoyPHY&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=DDf0f7ulvgg&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=eVr09DyyDjI&feature=relatedhttp://www.youtube.com/watch?v=r6rpapKBUE0&feature=related

CLICK ON:

www.personality.com.ro 



S-a deschis, la  Ploiesti , primul muzeu virtual din Romania ,
           MUZEUL VIRTUAL AL NEAMULUI ROMANESC
            O adevarata enciclopedie -
        
Absolut fascinant si incredibil acest muzeu virtual Deschideti si va minunati cati graficieni ai lumii au putut participa !!!
Toata admiratia pentru Nicolae Ionita si Republica Virtuala de la
  Ploiesti !


Muzeul, pentru care s-a strans material in ultimii zece ani, pune in valoare lucrarile a peste 1.500 de artisti plastici din 127 de tari.  Pentru inceput muzeul va avea deschise 150 de sali de expozitii (pagini web) urmand ca pana la sfarsitul anului numarul acestora sa creasca la peste 1.000.
Vizitatorii vor putea admira portrete, ilustratii, caricaturi, comentarii grafice si tot ceea ce pentru un artist plastic strain poate inseamna  ROMANIA  prin ceea ce are ea mai semnificativ: personalitatile reprezentative ale neamului romanesc.  Vor fi aduse in atentia vizitatorilor cele mai importante 250 de personalitati nationale asa cum au fost ele receptate de unii dintre cei mai importanti artisti plastici din lume, fara prejudecati si fara pareri preconcepute.
COLECTIA CARAGIALE, cea mai mare colectie din lume de portrete ale unei personalitati a culturii universale, pentru prima data pusa in intregime la dispozitia celor interesati la adresa web
http://www.personality.com.ro/caragiale.htm
Muzeul ofera pentru achizitie, in paginile ANTICARIAT, exponate rarisime, dintre care unele nu pot fi gasite in nici un alt loc din lume. In acest sens va propunem in primul rand anticariatele
CARAGIALE si EMINESCU
http://www.personality.com.ro/car_antic_1.htm si
http://www.personality.com.ro/emin_antic.htm )MUZEUL VIRTUAL AL NEAMULUI ROMANESC este un web site cu mii de  imagini. Daca computerul dumneavoastra este mai vechi, cu resurse limitate, este posibil ca multe din aceste imagini sa nu se deschida. Vizitati MUZEUL VIRTUAL AL NEAMULUI ROMANESC:
un proiect cultural proiectat, realizat si finantat de caricaturistul ploiestean Nicolae Ionita. INTRAREA LIBERA! 


             
Dictionar in 43 de limbi!


Filme spirituale, subtitrare in romana

              http://www.spiritus.ro/video/filme_si_documentare.htm


un site interesant
http://www.lovendal.net
Miscand sageata mousului, veti vedea fiecare parte a Capelei Sixtine, pictata de Michelangelo.
in coltul din stanga jos apasati pe plus pentru a apropia imaginea si pe minus, pentru a o indeparta.
http://www.vatican.va/various/cappelle/sistina_vr/index.html 


Brand de tara - Romania

http://www.patrimoniuromanesc.ro/
Este in limba romana si engleza, are 882 de imagini, impartite in 43 de galerii, care se incarca individual, asa ca va trebui asteptat citeva secunde la fiecare galerie, cand se incarca prima data.
Contine poze din toate sit-urile romanesti declarate patrimoniu UNESCO.
A fost creat de o persoana pasionata, cu un efort intins pe o durata de trei ani, din resurse financiare proprii.
Jos, sub fotografii, in stanga sagetilor de inainte si inapoi este un mic buton info (I) cu date despre locurile prezentate!
Fiecare poza poate fi marita cu clic dreapta si "zoom in". 



O adevarata enciclopedie.
Dati click pe data din calendar si veti afla  evenimentele importante care s-au petrecut pe data respectiva.
Tablouri, documente, harti, fotografii vechi...

http://www.lessignets.com/signetsdiane/calendrier/index.htm
  Interesant pentru noi toti, merita studiat, este interesant.

http://romaniainterbelica.memoria.ro/index.html
 Hartile imperiilor:

http://www.mapsofwar.com/images/EMPIRE17.swf


O adevarata enciclopedie turistica!
1º Clic en la Ciudad que deseais ver   2º Clic en la fotografia a observar   3º Clic en Tamaño grande  Ciudades de Europa  Innsbruck <http://www.imagensviagens.com/innsbruck.htm>
  Toulouse <http://www.imagensviagens.com/toulouse.htm>
Assis <http://www.imagensviagens.com/assissi.htm>
  York <http://www.imagensviagens.com/york.htm>
Moscou <http://www.imagensviagens.com/moscou.htm>
Salzburgh   <http://www..imagensviagens.com/salzburgh.htm>
Helsinque <http://www.imagensviagens.com/helsinque.htm>
Munique <http://www.imagensviagens.com/munique.htm>
  Cardiff <http://www.imagensviagens.com/cardiff.htm>
  Reims <http://www.imagensviagens..com/reims.htm>
Bruxelas <http://www.imagensviagens.com/bruxelas..htm>
  Oslo <http://www.imagensviagens.com/oslo.htm>
Brugge <http://www.imagensviagens.com/brugge.htm>
São Petersburgo <http://www.imagensviagens.com/saopetersburgo.htm>
  Blackpool  <http://www.imagensviagens.com/blackpool.htm>
Talin <http://www.imagensviagens.com/talin.htm>
Luxemburgo <http://www.imagensviagens.com/luxemburgo.htm>
Roma <http://www.imagensviagens.com/roma.htm>
  Heidelberg <http://www.imagensviagens.com/heidelberg.htm>
Chamonix  <http://www.imagensviagens.com/chamonix.htm>
Varsóvia <http://www.imagensviagens.com/varsovia.htm>
Florença <http://www.imagensviagens.com/firenze.htm>
Bath <http://www.imagensviagens.com/bath.htm>
Bratislava <http://www.imagensviagens.com/bratislava.htm>
Istambul <http://www.imagensviagens.com/istambul.htm>
Amsterdam <http://www.imagensviagens.com/amsterdam.htm>
  Rouen <http://www.imagensviagens.com/rouen.htm>
  Oxford <http://www.imagensviagens.com/oxford.htm>
  Cambridge <http://www.imagensviagens.com/cambridge..htm>
  Brighton  <http://www.imagensviagens.com/brighton.htm>
  Berlin <http://www.imagensviagens.com/berlin.htm>
Madri <http://www.imagensviagens.com/madrid.htm>
Viena <http://www.imagensviagens.com/viena.htm>
Köln <http://www.imagensviagens.com/koln.htm>
  Portsmouth <http://www.imagensviagens.com/portsmouth.htm>
Estocolmo <http://www.imagensviagens.com/estocolmo.htm>
  Manchester <http://www.imagensviagens.com/manchester.htm>
Londres <http://www..imagensviagens.com/londres.htm>
  Paris <http://www.imagensviagens.com/paris.htm>
Atenas <http://www.imagensviagens.com/atenas.htm>
Praga <http://www.imagensviagens.com/praga.htm>
Budapeste <http://www.imagensviagens.com/budapeste.htm>
Veneza <http://www.imagensviagens.com/veneza.htm>
  Winchester <http://www.imagensviagens.com/winchester.htm>
  Chester   <http://www.imagensviagens.com/chester.htm>
  Liverpool <http://www.imagensviagens.com/liverpool.htm>
  Liechtenstein <http://www.imagensviagens.com/liechtenstein.htm>
Düsseldorf <http://www.imagensviagens.com/dusseldorf.htm>
  Inverness <http://www.imagensviagens.com/inverness.htm>
Saint Malo <http://www.imagensviagens.com/stmalo.htm>
  Frankfurt <http://www.imagensviagens.com/frankfurt.htm>
  Edinburgh <http://www.imagensviagens.com/edinburgh.htm>
  Glasgow <http://www.imagensviagens.com/glasgow.htm>
  Copenhagen <http://www.imagensviagens.com/copenhagen.htm>
  Zurich   <http://www.imagensviagens.com/zurich.htm>
Lisboa <http://www.imagensviagens.com/lisboa.htm>
  Grenoble <http://www.imagensviagens.com/grenoble.htm>
Cuidades de América  Saint Louis <http://www.viagensimagens.com/stlouis.htm>
  Dallas <http://www.viagensimagens.com/dallas.htm>
Allbuquerque <http://www.viagensimagens.com/albuquerque.htm>
  Montreal <http://www.viagensimagens.com/montreal.htm>
  San Diego <http://www.viagensimagens.com/sandiego.htm>
  Quebec <http://www.viagensimagens.com/quebec.htm>
  Phoenix <http://www.viagensimagens.com/phoenix.htm>
  Atlanta <http://www.viagensimagens.com/atlanta.htm>
  San Francisco <http://www.viagensimagens.com/sanfran.htm>
  Orlando <http://www.viagensimagens.com/orlando.htm>
  New Orleans <http://www.viagensimagens.com/neworleans.htm>
  Miami <http://www.viagensimagens.com/miami.htm>
Bariloche <http://www.viagensimagens.com/bariloche.htm>
  Toronto <http://www.viagensimagens.com/toronto.htm>
  Houston <http://www.viagensimagens.com/houston.htm>
  Chicago <http://www.viagensimagens.com/chicago.htm
 Las Vegas <http://www.viagensimagens.com/lasvegas.htm>
  Los Angeles <http://www.viagensimagens.com/lax.htm>
  Washington DC <http://www.viagensimagens.com/washington.htm>
  Buenos Aires <http://www.viagensimagens.com/buenosaires.htm>
  Vancouver <http://www.viagensimagens.com/vancouver.htm>
  Portland <http://www.viagensimagens.com/portland.htm>
  Seattle <http://www.viagensimagens.com/seattle.htm>
  Victoria <http://www.viagensimagens.com/victoria_ca.htm>
  Salt Lake City   <http://www.viagensimagens.com/saltlake.htm>
   New York City <http://www.viagensimagens.com/new_york_city..htm>
  Kansas City <http://www.viagensimagens.com/kansascity.htm>
  Ottawa <http://www.viagensimagens.com/ottawa.htm>Castelos e PaláciosAkershus <http://www.viagensimagens.com/cast_akershus.htm>
  Amboise <http://www.viagensimagens.com/cast_amboise.htm>
  Angers <http://www.viagensimagens.com/cast_angers.htm>
Arundel <http://www.viagensimagens.com/cast_arundel.htm>
Azay le Rideau <http://www.viagensimagens.com/cast_azaylerideau.htm>
Bamburgh <http://www.viagensimagens.com/cast_bamburgh.htm>
Beaumaris <http://www.viagensimagens.com/cast_beaumaris..htm>
Blackness <http://www..viagensimagens.com/cast_blackness.htm>
Blenheim <http://www.viagensimagens.com/cast_blenheim.htm>
  Blois <http://www.viagensimagens.com/cast_blois.htm>
Bodiam <http://www.viagensimagens.com/cast_bodiam.htm>
Budavari <http://www.viagensimagens.com/cast_budavari.htm>
Caernarfon <http://www.viagensimagens.com/cast_caernarfon.htm>
Caerphilly <http://www.viagensimagens.com/cast_caerphilly.htm>
  Cardiff <http://www.viagensimagens.com/cast_cardiff.htm>
  Carlisle <http://www.viagensimagens.com/cast_carlisle.htm>
  Chambord <http://www.viagensimagens.com/cast_chambord.htm>
Charlottenburg <http://www.viagensimagens.com/cast_charlettenburgh.htm>
  Chantilly <http://www.viagensimagens.com/cast_chantilly.htm>
Chenonceau <http://www.viagensimagens.com/cast_chenonceau.htm>
Chepstow <http://www.viagensimagens.com/cast_chepstow.htm>
Cliffords <http://www.viagensimagens.com/cast_clifffords.htm>
Conciergerie <http://www.viagensimagens.com/cast_conciergerie.htm>
Conwy <http://www.viagensimagens.com/cast_conwy.htm>
Criccieth <http://www.viagensimagens.com/cast_criccieth.htm>
Doune <http://www.viagensimagens.com/cast_doune.htm>
  Dover <http://www.viagensimagens.com/cast_dover.htm>
  Edinburgh <http://www.viagensimagens.com/cast_edinburgh.htm>
Ewloe <http://www.viagensimagens..com/cast_ewloe.htm>
  Fontainebleau <http://www.viagensimagens.com/cast_fontainebleu.htm>
Frederiksborg<http://www.viagensimagens.com/cast_frederiksborg.htm>
Glamis <http://www.viagensimagens.com/cast_glamis.htm>
  Hampt Court <http://www.viagensimagens.com/cast_hamptoncourt.htm>
Harlech <http://www.viagensimagens.com/cast_harlech.htm>
Hatfield <http://www.viagensimagens.com/cast_hatfieldhouse.htm>
  Heidelberg <http://www.viagensimagens.com/cast_heidelberg.htm>
Hever <http://www.viagensimagens.com/cast_hever.htm>
Hohenschwagau <http://www.viagensimagens.com/cast_hohenschwangau.htm>
Langeais <http://www.viagensimagens.com/cast_langeais.htm>
  Leeds <http://www.viagensimagens.com/cast_leeds.htm>
Linlithgow <http://www.viagensimagens.com/cast_linlithgow.htm>
  London Tower <http://www.viagensimagens.com/cast_londontower.htm>
Neuschwanstein <http://www.viagensimagens.com/cast_neuschwanstein..htm>
  Newcastle <http://www.viagensimagens.com/cast_newcastle.htm>
  Norwich <http://www.viagensimagens.com/cast_norwich.htm>
  Nottingham <http://www..viagensimagens.com/cast_nottingham.htm>
Nymphenburg <http://www.viagensimagens.com/cast_nymphenburg..htm>
Pena <http://www.viagensimagens.com/cast_pena.htm>
Penshurst <http://www.viagensimagens.com/cast_penshurst.htm>
  Pierrefonds <http://www.viagensimagens.com/cast_pierrefonds.htm>
Prazsky <http://www.viagensimagens.com/cast_praga.htm>
São Jorge <http://www.viagensimagens.com/cast_saojorge.htm>
Schonbrunn <http://www.viagensimagens.com/cast_schonbrunn.htm>
  Scone <http://www.viagensimagens.com/cast_scone.htm>
Southsea <http://www.viagensimagens.com/cast_southsea.htm>
  Stirling <http://www.viagensimagens.com/cast_stirling.htm>
Tonbridge <http://www.viagensimagens...com/cast_tonbridge.htm>
Urquhart <http://www.viagensimagens.com/cast_urquhart.htm>
Versalhes <http://www.viagensimagens.com/cast_versalhes.htm>
Villandry <http://www.viagensimagens.com/cast_villandry.htm>
  Vincennes <http://www.viagensimagens.com/cast_vincennes.htm>
  Warwick <http://www.viagensimagens.com/cast_warwick.htm>
Wilanow <http://www.viagensimagens.com/cast_wilanow.htm>
  Windsor <http://www.viagensimagens.com/cast_windsor.htm>




Myspace Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com