martie 14, 2012

ZEII CU PICOARELE DE LUT...să NU vină americanii!

"Dacă oamenii lasă guvernul să decidă ce să mănînce şi ce medicamente să ia,trupurile le vor ajunge curînd într-o stare la fel de jalnică,ca şi sufletele celor ce trăiesc sub tiranie."
Thomas Jefferson (1778)

Cel mai recent documentar al National Inflation Association, End of Liberty, lansat în 2010, expune perspectiva reală a statului american, ce se îndreaptă aproape neabătut către un colaps social complet, argumentând prin mărturii ale membrilor asociaţiei, acte legislative americane de ultimă oră şi interviul luat lui Gerald Celente, economistul cu cele mai precise previziuni din istoria Statelor Unite.

Gerald Celente este un economist american născut în 1946 în Bronx, New York - care mie personal îmi aminteşte mereu de Joe Pesci, prin savoarea discursului - ce a avut şi experienţe politice, conducând campania primarului din Yonkers şi ocupând o vreme funcţia de asistent executiv al secretarului senatului statului New York, funcţie pe care el însuşi o defineşte ca "cea mai proastă pe care am avut-o vreodată".

Între 1973 şi 1979 a făcut naveta între Chicago şi Washington, în calitate de consilier de afaceri al guvernului, pentru ca, în 1980, să înfiinţeze The Trends Research Institute, localizat actualmente în Kingston, New York, specializat aşa cum îi sugerează şi numele în prognoze socio-economice, politice sau de altă natură.

Analizele sale extrem de precise, începând cu anul 1993, includ predicţii asupra terorismului, colapsurilor economice şi războiului, iar cele de dată mai recentă se referă la fascismul manifestat în Statele Unite şi revoltele cauzate de lipsuri alimentare şi impozite.


Celente a prezis de multă vreme sentimentul global anti-american, decăderea economiei şi suferinţele provocate de imigraţie.
În decembrie 2007, Celente scria:
"Bănci în decădere, agenţii de bursă păguboase, giganţi corporatişti prăbuşiţi, oraşe falimentare, state aflate în imposibilitate de plată, creditori străini amanetând servicii vitale ale Statelor Unite... oricare din ele va fi scânteia, scena este deja pregătită pentru panică generalizată pe străzi."
şi

"Exact cum au căzut turnurile gemene, aşa se va prăbuşi şi economia SUA, în curând... când firmele gigant vor cădea, vor zdrobi însă omul simplu de pe stradă."

În 2008, Celente a apărut la Fox News prezicând criza economică, rebeliuni datorate crizei alimentare şi impozitelor, în SUA, până în 2012.

În 2009 a prezis ample tulburări publice, pe care le-a grupat sub termenul generic de "Obamageddon" şi, în acelaşi an, scria:

"Wall Street ne controlează financiar vieţile; mass media ne manipulează minţile. Fără o revoluţie, aceste instituţii ne vor falimenta ţara, vor continua să lupte în războaie pierdute, vor declanşa altele noi şi ne vor menţine într-o subjugare intelectuală perpetuă. Comunităţile mai mici, grupurile mai mici, statele mai mici, comunităţile ce se pot auto-întreţine vor supravieţui crizei, în timp ce marile oraşe şi suburbiile hipertrofiate se vor prăbuşi în mizerie şi conflicte.",

previzionând totodată mişcări secesioniste ce vor diminua imperiul american.
Sursa text & subtitrare: Marian Matei - antiiluzii.blogspot.com

Va recomand, cu convingere, un blog de exceptie:
http://antiiluzii.blogspot.com/2011/10/sfarsitul-libertatii.html 
Peste tot in SUA,micile cooperative agricole organice sînt percheziţionate de poliţişti cu armele ascoase.Fermierii sînt trataţi la fel ca şi traficanţii de cocaină,fiind acuzaţi de lucruri ca "vînzarea ilegală de lapte crud".Aceste cooperative nu sînt vinovate decît de vînzarea de hrană sănătoasă oamenilor din comunităţile lor locale.Totuşi,ele sînt o ameninţare evidentă pentru marile corporaţii agricole care au cumpărat reprezentanţii aleşi la Washington. 

"Scot oamenii din afaceri,exact cînd oamenii vor mai multă hrană organică.Oamenii vor o calitate mai bună şi ştiu că vor eroda  marile corporaţii bazate pe profit,ce lucrează pe marje foarte mici.Aşa că îi vor scoate din afaceri!Vor face să le fie din ce în ce mai greu să concureze.Concurenţa va muri complet dacă o tot sugrumi."
Gerald Celente


"Agitaţia iniţială provocată de adevăr este direct proporţională cu gradul de răspândire şi acceptare a minciunii. Nu faptul că Pământul era rotund i-a agitat pe oameni, ci faptul că Pământul nu mai era plat. Când un pachet bine ambalat, plin de minciuni, a fost vândut maselor vreme de generaţii, adevărul poate părea complet absurd, iar vorbitorul, un lunatic care delirează."
Dresden James (1931-2008)


Armata permanentă – Bazele militare americane 

Regizat de Enrico Parenti și Thomas Fazi, acest film documentar, câștigător al multor premii, vorbește despre rețeaua globală de baze militare americane și impactul pe care acestea îl au asupra populațiilor locale, dar și despre complexul militar-industrial din spatele lor.

Chiar și după Războiul Rece, 250.000 de militari din armata SUA încă staționează în peste 700 de baze militare, în cel puțin 40 de țări din întreaga lume, iar numărul lor este în continuă creștere. Un exemplu concret în acest sens: ultimul buget militar al administrației Bush se ridica la peste 650 de miliarde de dolari.

Barack Obama a sporit cheltuielile militare cu 30 de miliarde de dolari imediat după preluarea mandatului. Până astăzi, regiuni întregi au fost depopulate sau chiar expropriate dacă Pentagonul a considerat că prezența militarilor americani în zonă este necesară: în Italia sau în Orientul Mijlociu. Definiția tradițională a imperiului este posesia de colonii.

Baza imperiului american este, însă, vasta sa rețea de baze militare. Dacă mai demult erau folosite ca simple unități de aprovizionare în perioade de conflict, acum pare că intervențiile militare ale SUA au ca scop instalarea unei prezențe militare post-conflict.

Vizionare online film documentar subtitrat Armata permanentă – Bazele militare americane



Myspace Clocks, Video Clocks at WishAFriend.com